Acces la resurse electronice

Evenimente

Martie 2017

Sedinta de panel PCE

In perioada 6 - 16 martie 2017 au avut loc sedinte de panel organizate in cadrul procesului de evaluare a propunerilor de Proiecte de Cercetare Exploratorie (PCE) depuse in competitia 2016.

Competitia PCE 2016 este asociata P4:Cercetare fundamentala si de frontiera din cadrul  Planului National de Cercetare-Dezvoltare si Inovare pentru perioada 2015 - 2020 (PNCDI III) si urmareste sustinerea si promovarea cercetarii stiintifice fundamentale, multi-, inter- si trans-disciplinare si/sau exploratorii din Romania. Programul se adreseaza cercetatorilor cu performante demonstrate prin calitatea si recunoasterea internationala a publicatiilor stiintifice.

 

 

Persoana de contact:

Mihaela Fratila
mihaela.fratila@uefiscdi.ro
Tel: 021 30 80 532

 


Eveniment consultare stakeholderi Timisoara - Mecanisme Financiare EEA & Norway

Joi 2 martie 2017 are loc la Timisoara, evenimentul de consultare a actorilor implicati in sistemul CDI organizat in cadrul  Programului ”Cercetare” asociat Mecanismelor Finanaciare EEA si Norway 2014-2021.

 
Formatul evenimentului presupune discutii in vederea identificarii de provocari/nevoi, rezultate asteptate si riscuri la nivelul programului, precum si discutii in paneluri tematice: sanatate, mediu, energie, socio-uman, ICT, biotehnologii pentru identificarea ariilor tematice nationale de interes.
 
 

 1. Cecilie Claviez, Senior Sector Officer, FMO 
  What are the EEA and Norway Grants 2014-2021?
 2. Monica Cruceru, EEA & Norway UEFISCDI Programme Coordinator
  PA02 Research Programme
   
 3. Alina Irimia Expert Foresight, UEFISCDI
  Consultare Domenii de Interes

 

 

 

Persoana de contact UEFISCDI:
Adriana Rotar
E-mail: adriana.rotar@uefiscdi.ro

 


A patra conferinta internationala eDigiregion

In cadrul proiectului eDigiregion se desfasoara cea de-a patra conferinta internationala. UEFISCDI, in calitate de partener, va invita sa luati parte la acest eveniment gratuit dedicat sustinerii dezvoltarii regionale prin inovatie si parteneriate.