Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Bursieri - Bursa Tanarului Cercetator

Ionut Alexandru BUDISTEANU

 

Ionut Alexandru Budisteanu este student al Universitatii din Bucuresti fiind pasionat de programare si cercetare. Programeaza de mai bine de 9 ani si face electronica in ultimii 4 ani. Domeniul sau de interes este Inteligenta Artificiala si realizarea de proiecte utile ca sa-i ajute pe ceilalti oameni. 

 

Constantin POPA

  Constantin Popa este student al Universitatii "Politehnica" din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Aerospatiala, sectia de Navigatie Aeriana. Invata sa fie un inginer, un om care nu doar schimba lumea, ci o face eficient. Gandire laterala, complementara. Expansiva.

Adina NITULESCU

Adina Nitulescu este studenta a Universitatii "Politehnica" din Timisoara. Inca din primii ani de scoala, a simtit o atractie fata de stiintele exacte si a decis sa-si urmeze pasiunea.

Vlad MOISOIU

 

Vlad Moisoiu este student atat al Universitatii de Medicina si Farmacie ˝Iuliu Hatieganu˝ Cluj-Napoca – Medicină Generala cat si al Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca - Fizica Medicala.

Traian TOMENCO

Traian Tomenco este student al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Drept fiind originar din Republica Moldova. Este olimpic international la geografie, medaliat cu bronz si argint in 2012, respectiv, 2013.

Roxana Gabriela Sandu

Roxana Gabriela Sandu este studenta in anul II la Universitatea de Medicina si Farmacie ,,Carol Davila”din Bucuresti, Facultatea de Medicina. Este o persoana ambitioasa, sociabila, optimista.

Flaviu MOLDOVAN

  Flaviu Moldovan este student al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, fiind o persoana ambitioasa, autodidacta si dedicata muncii sale, ii plac provocarile si este optimist cu privire la viitor.

 

Remus Andrei IOSIFESCU

  Remus Andrei Iosifescu este student al Universitatii din Bucuresti. Calea pe care a ales-o si care rezoneaza cu el este studierea intelepciunii civilizatiilor antice indo-europene prin intermediul lingvisticii, a gasirii tainelor din textele vechi.

Laurentiu Cristian ION

Laurentiu Cristian Ion este student al Universitatii din Bucuresti, vrea sa faca lucruri marete si crede ca nu a existat un moment mai bun pentru asta. In anul 2012 a castigat marele premiu la un concurs international (Google Code-in) care i-a dat oportunitatea sa aplice pentru aceasta bursa de cercetare.

Mara IESEANU

  Mara Ieseanu este studenta a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti. Cand priveste  in urma recunoaste ca este mandra de fiecare diploma pe care a reusit sa o obtina.

 

Hunor-Andras GYERESI

  Hunor-András Gyéresi este student la Universitatea Sapientia, Facultatea de Stiinte Tehnice si Umaniste,Targu-Mures, profil mecatronica, anul II. A fost intotdeauna pasionat de stiintele exacte, printre preocuparile sale numarandu-se studiul angrenajelor cu roti dintate.

 

Alexandru-Cristian BOLUNDUT

   

Alexandru-Cristian Bolundut este student in anul I la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca. Din punct de vedere stiintific este interesat de Biologia celulara si moleculara si Genetica, in special de aplicatiile acestora in medicina.

 

Robert Constantin ARBORE

 

   

Robert Constantin Arbore este student in anul I la Facultatea de Teologie Ortodoxa “Dumitru Staniloae” (specializarea Arta Sacra) din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.