Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Bursieri 2014

Andra Cosmina Albulescu

Andra Cosmina Albulescu este studenta a Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza,, din Iasi - Facultatea de Geografie si Geologie, dinaminsmul, curiozitatea si perseverenta in a intelege lucrurile pe care nu le cunoaste o determina sa se implice activ in activitatea de cercetare.Considera ca poate transforma pasiunea pentru geografie atat intr-o cariera, cat si intr-un mod de viata.

 

Oana Elena Baran

Oana Elena Baran este studenta a Facultatii de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, inscrierea la aceasta facultate a fost un pas firesc pentru ea, imbinand astfel pasiunea pentru problemele stiintifice cu dorinta de a alina suferintele.

 

Viorel Andrei Bud

Viorel Andrei Bud este student al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Matematica si Informatica. Inca din copilarie cea mai mare pasiune a sa a fost matematica iar rezultatele si dorinta de a o intelege intr-o cat mai mare profunzime l-au mentinut pe aceeasi directie. Ca si domeniu de cercetare a optat pentru geometria algebrica datorita modului ludic de a folosi concepte si teoreme.

 

Vlad Cosoreanu

Vlad Cosoreanu este student al Facultatii de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, proiectul de cercetare la care isi va aduce contributia vizeaza optimizarea tratamentelor impotriva cancerului - boala cu o mie de forme. Pasiunea sa pentru biologie a fost alimentata si intregita de curiozitate, dar si de deschiderea pe care o ofera ''stiinta vietii''.

 

Maria - Teodora Ilie

Maria - Teodora Ilie este studenta a Facultatii de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, in urma cu mai multi ani a decis sa urmeze aceasta facultate, pentru ca o fascineaza acest domeniu atat de amplu, impresionant si de o mare importanta pentru dezvoltarea societatii umane. Implicarea intr-un proiect de cercetare, ce are drept scop imbunatatirea mijloacelor de a trata cancerul, reprezinta o adevarată oportunitate in viitoarea sa cariera de medic.

 

Stefan - Bogdan Ivan

Stefan - Bogdan Ivan este student al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Chimie. Fascinatia descoperirii experimentelor chimice a avut ca urmare fireasca dorinta de perfectionare continua si de intelegere a celor mai fine conexiuni dintre notiunile teoretice studiate. Interactionand cu oameni pasionati de studiul catalizei heterogene a descoperit atat frumusetea cat si importanta practica a acestei discipline chimice decizand sa faca cercetare in acest domeniu extrem de interesant si dinamic al chimiei.

 

Theodor - Adrian Ivan

Ivan Theodor-Adrian este student al Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iasi, Facultatea de Automatica si Calculatoare. Este o persoana ambitioasa, pragmatica si cu o dorinta continua de a excela in ceea ce face. Pasionat de inginerie si tehnologie, in special de segmentul IT, isi doreste sa ajute la dezvoltarea aplicatiilor acestuia pentru a face mediul inconjurator mai sustenabil.

 

Andrei Moldovanu

Andrei Moldovanu este student al Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, Facultatea de Medicina. A optat pentru aceasta facultate deoarece aici se regaseste, convins fiind ca poate schimba, in bine, viata individului aflat in suferinta. Doreste sa practice medicina la cel mai inalt nivel, si totodata sa contribuie la progresul stiintific extraordinar din ultimii ani.

 

Dragos - Gabriel Negreanu

Dragos - Gabriel Negreanu este student al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Chimie. Ii place sa descopere lucruri noi cu fiecare actiune intreprinsa, ceea ce l-a determinat sa aleaga chimia ca obiect de studiu in cadrul universitar. Cercetarile sale vor fi in domeniul stiintei materialelor.

 

Ioan Marius Posa

Ioan Marius Posa este student al Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara, Facultatea de Medicina. Domeniul lui principal de interes il reprezinta medicina. Considera ca cercetarea nu trebuie sa lipseasca dintr-o cariera stiintifica si a ales biochimia datorita aplicatiilor ei variate in toate domeniile medicale dar si a dezvoltarii exponentiale din ultimii ani a tehnicilor experimentale.