Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Conferinta „Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania - Diaspora si prietenii sai”


Pastrand traditia organizarii conferintei diasporei stiintifice romanesti, Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) impreuna cu Universitatea de Vest din Timisoara (UVT), in parteneriat cu Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice au organizat cea de-a patra editie a conferintei „Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania - Diaspora si prietenii sai”. Conferinta a avut loc in perioada 25 -28 aprilie 2016, bucurandu-se de Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei.


Această editie a Conferintei Diaspora a marcat o premiera, in sensul in care centrul universitar din Timisoara, sub coordonarea Universitatii de Vest din Timisoara, a gazduit toate lucrarile conferintei (sesiuni plenare si workshop-uri exploratorii, atat in zone de deschidere in care exista potential si expertiza romaneasca, cat si pe subiecte de interes legate de inovare si competitivitate ale Romaniei).
 

Conferinta s-a adresat, deopotriva, cercetatorilor din tara si din diaspora, creand astfel un spatiu al dialogului si al colaborarii intre acestia, indiferent de locul unde traiesc si lucreaza.


Informatii detaliate privind agenda, partenerii institutionali, workshop-urile exploratorii sunt disponibile pe site-ul conferintei:
www.diaspora-stiintifica.ro 

 

Persoana de contact UEFISCDI:
Adriana ROTAR 
Tel: +4021 30 80 567
E-mail:diaspora2016@uefiscdi.ro
 


(articol actualizat in: 14/6/2016)
Trimite pe email