aerodays 2020

Fii parte din povestea #AeroDays2020! | VIDEO

Ești un tânăr cercetător? Îți place știința și știi că subiectul tău de cercetare este într-adevăr fascinant, dar oamenii încă nu au aflat asta? Alătură-te ILA Science Slam la #AeroDays2020, spune povestea ta și inspiră publicul cu ceea ce lucrezi. Trimite o scurtă descriere (paragraf scurt de 5 rânduri) până pe 1 martie 2020 la adresa de e-mail: lutz@bdli.de

Ediția #AeroDays2020 va fi organizată la Berlin de către Comisia Europeană, care în colaborare cu partenerii proiectului, Ministerul Federal al Economiei și Energiei (BMWi), Centrul German Aerospațial (DRL), Asociația Germană a Industriilor Aerospațiale (BDLI), Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială Elie Carafoli (INCAS) și Unitatea Executiva pentru Finantarea Învățământului Superior a Cercetării Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) va integra evenimentului pe formatul ILA Berlin 2020.

Datorită impactului major al evenimentului #AeroDays2020 pentru următorul târg expozițional, organizatorii ILA Berlin, Messe Berlin și BDLI au agreat cu Comisia Europeană crearea unui partneriat general între Comisie și ILA Berlin 2020.

Cele două evenimente – Berlin Aviation Summit și Forumul ILA Future Lab – vor alcătui evenimentul #AeroDays2020 din Germania. Amândouă vor avea loc pe parcursul ILA Berlin 2020 (Innovation and Leadership in Aerospace) - târgul internațional expozițional de inovații în industria aerospațială din Europa, la care se așteaptă un număr estimat de peste 150.000 de vizitatori.

Ziua 1 – 12 Mai 2020: Berlin Aviation Summit 

Doar cu o zi inaintea ILA Berlin, componența oficială a evenimentului #AeroDays2020 va participa la summit-ul Berlin Aviation, care oferă actorilor cheie din zona politicilor și științei, industriei, sectorului financiar și traficului aerian global; o platformă în vederea alinierii tehnologiilor, a investițiilor, strategiilor și politicilor din industrie. Berlin Aviation Summit are ca temă centrală Aviația pentru viitor – Schimbarea se întâmplă acum.

Ziua 2- 5 – 13-17 Mai 2020: Programul #AeroDays2020 pe scena Forumului ILA Future Lab (Sala 2_230) și evenimente conexe @ILA

#AeroDays2020, adresate publicului larg, se vor focusa pe modul de implementare a aviației viitorului, a priorităților politice ale UE – mai presus de acordul New Green Deal. Evenimentul va debuta pe 13 Mai cu discursurile politice cheie, urmate de sesiunile paralele moderate de oficiali din cadrul diverselor departamente ale Comisiei Europene, implicând lideri de top din industria aerospațială de la nivel mondial. 

Aceste sesiuni vor continua zilele următoare cu accent pe topici precum experiența pasagerilor și transformarea aviației, iar la sfărșitul săptămânii prelegerile se vor concentra pe teme precum instruire, viață profesională și fascinația aviației. 

Programul suplimentar #AeroDays2020 va oferi participanților posibilitatea unică de a afla mai multe detalii despre realizările tehnologice pentru un viitor durabil al aviației europene, precum și de a discuta căile viitoare de inovare, implementare, orientare și perspective pentru provocările aviației europene. 

Biletele de acces la ILA Berlin 2020 se pot procura accesând: https://www.ila-berlin.de/en/tickets

Despre AeroDays

Timp de aproape trei decenii, Zilele Aeronautice Europene (The European Aeronautics Days - AEROdays) au reprezentat evenimentul principal în cercetare și inovare în domeniul aviației, reflectând prioritățile și strategiile stabilite în cadrul programelor-cadru de cercetare ale Comisiei Europene.

Cea de-a opta ediție AeroDays se bazează pe realizările Horizon 2020, cel mai mare program de cercetare și inovare al CE, și pe o nouă abordare prin integrarea a două evenimente Tandem-AeroDays19.20 organizate in România în 2019 și Germania în 2020.

Iată câteva imagini de la ediţia de anul trecut a #AeroDays, organizată la Bucureşti:

Mai multe detalii
Știri asociate:
23 Jun 2020

AeroDays2020 - Berlin 24-26 Noiembrie 2020

Conferința #AeroDays2020, ce va avea loc anul acesta în Germania la Berlin în perioada 24-26 Noiembrie, va îngloba două mari evenimente: 

13 May 2020

Salvează noua dată și alătură-te evenimentului #AeroDays2020!

A fost aleasă o nouă dată pentru #AeroDays2020 – gazda evenimentului, Comisia Europeană precum și organizatorii, Centrul Aerospațial German...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.434, O: 466]