Stire 10 Iunie 2020 CESAER new generation metrics

CESAER - Next Generation Metrics

CESAER – ”vocea” cea mai puternică și unită a universităților de știință și tehnologie din Europa a publicat astăzi, 10 Iunie, documentul ”NEXT GENERATION METRICS”. 

”În vremuri cu provocări fără precedent ca urmare a pandemiei Covid-19, știm sigur că există încă și alte provocări: recuperarea culturală, economică și socială; excluderea socială; creșterea inegalității economice; schimbarea climei; poluarea; pierderea biodiversității și consecințele alimentelor ultraprocesate. Universitățile așteaptă și doresc să contribuie la abordarea acestor provocări. Prin urmare descoperirile, recomandările și indicatorii pe care le semnalează documentul nu sunt nici concludente, nici exhaustive, ci se bazează pe excelență, expertiză și cele mai bune practici ale membrilor noștri și se sprijină pe activitatea îndelungată și extinsă a acestora” a declarat Președintele CESAER - Rik Van de Walle - Rector of Ghent University.

Documentul complet poate fi accesat aici
Mai multe detalii
Știri asociate:
06 Jan 2021

Workshop-uri #Research Libraries, Researchers & the EOSC - Ianuarie 2021

Scientific Knowledge Services - SKS în parteneriat cu 

16 Dec 2020

ERAC - "Opinion on Open Science and Open Innovation in times of pandemic"

Pe fondul actualei crize generate de răspândirea virusului COVID-19, Grupul de lucru ERAC pentru științe deschise și inovare (ERAC SWG ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3451, O: 466]