stire 18 mai codata journal

CODATA Data Science Journal

CODATA Data Science Journal, o revistă electronică cu acces deschis asigură publicarea de lucrări despre managementul, diseminarea, utilizarea și reutilizarea datelor de cercetare și a bazelor de date în toate domeniile de cercetare O colecție specială găzduiește și oferă vizibilitate rezultatelor cercetărilor și documentelor care decurg din activitățile RDA. 

Scopul acesteia este de a deveni un punct de referință pentru experții comunității internaționale interesați de procesul de împărtășire în mod direct sau indirect, schimbul sau interoperabilitatea datelor. Obiectivul este de a promova activitatea desfășurată în cadrul RDA și de a aduce rezultatele obținute în atenția comunității de experți mondiali în date.

Pentru facilitarea procesului de depunere a articolelor de cercetare, lucrărilor de practică sau eseurilor finanțate prin RDA Europe 4.0, vă punem la dispozitie un ghid de informații aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
06 Jan 2021

Workshop-uri #Research Libraries, Researchers & the EOSC - Ianuarie 2021

Scientific Knowledge Services - SKS în parteneriat cu 

16 Dec 2020

ERAC - "Opinion on Open Science and Open Innovation in times of pandemic"

Pe fondul actualei crize generate de răspândirea virusului COVID-19, Grupul de lucru ERAC pentru științe deschise și inovare (ERAC SWG ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3416, O: 466]