stire 18 mai codata journal

CODATA Data Science Journal

CODATA Data Science Journal, o revistă electronică cu acces deschis asigură publicarea de lucrări despre managementul, diseminarea, utilizarea și reutilizarea datelor de cercetare și a bazelor de date în toate domeniile de cercetare O colecție specială găzduiește și oferă vizibilitate rezultatelor cercetărilor și documentelor care decurg din activitățile RDA. 

Scopul acesteia este de a deveni un punct de referință pentru experții comunității internaționale interesați de procesul de împărtășire în mod direct sau indirect, schimbul sau interoperabilitatea datelor. Obiectivul este de a promova activitatea desfășurată în cadrul RDA și de a aduce rezultatele obținute în atenția comunității de experți mondiali în date.

Pentru facilitarea procesului de depunere a articolelor de cercetare, lucrărilor de practică sau eseurilor finanțate prin RDA Europe 4.0, vă punem la dispozitie un ghid de informații aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
05 Apr 2021

Workshop FAIRsFAIR

În săptămâna 7-15 aprilie, FAIRsFAIR va oferi persoanelor din cadrul proiectului precum și părților interesate externe oportunitatea de a lua contact cu toate lucrurile FAIR! Punctul culmi...

25 Mar 2021

Platforma - Open Research Europe

Comisia Europeană a lansat „Open Research Europe”, o platformă pentru publicarea lucrărilor științi...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3585, O: 160]