stire 18 mai codata journal

CODATA Data Science Journal

CODATA Data Science Journal, o revistă electronică cu acces deschis asigură publicarea de lucrări despre managementul, diseminarea, utilizarea și reutilizarea datelor de cercetare și a bazelor de date în toate domeniile de cercetare O colecție specială găzduiește și oferă vizibilitate rezultatelor cercetărilor și documentelor care decurg din activitățile RDA. 

Scopul acesteia este de a deveni un punct de referință pentru experții comunității internaționale interesați de procesul de împărtășire în mod direct sau indirect, schimbul sau interoperabilitatea datelor. Obiectivul este de a promova activitatea desfășurată în cadrul RDA și de a aduce rezultatele obținute în atenția comunității de experți mondiali în date.

Pentru facilitarea procesului de depunere a articolelor de cercetare, lucrărilor de practică sau eseurilor finanțate prin RDA Europe 4.0, vă punem la dispozitie un ghid de informații aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
29 Jul 2020

Articol - Cum să faci să funcționeze Știința Deschisă

Coordonatorul departamentului de Știință Deschisă din cardul Universității din Amsterdam, Frans Oort; împreună cu Matthias Bakker, senior policy a...

29 Jul 2020

Manifesto for EU COVID-19 Research

Încă de la primele semne de izbucnire a pandemiei generate de răspândirea Covid-19, Comisia Europeană a susținut intens cercetarea și inovarea precum și coordonarea efortu...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.445, O: 466]