Stire 6 mai 2020 creatives unite

Comisia Europeană a lansat patforma Creatives Unite

Comisia Europeană a lansat Creatives Unite, o platforma dedica artiștilor si celorlalte categorii de lucrători din sectoarele culturale și creative pentru a le facilita acestora posibilitatea de a împărtăși mai ușor informațiile și măsurile potențiale pentru gestionarea crizei generate de epidemia de coronavirus. 

Mariya Gabriel, Comisarul european pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret, a declarant la evenimentul de lansare al platformei: „Coronavirusul are un impact economic devastator asupra sectoarelor culturale și creative. Această platformă online va oferi un forum pentru sectoarele culturale și creative pentru a împărtăși idei și inițiative și co-crea soluții datorită creativității lor ca răspuns la criză. O platformă a sectorului, pentru sector „.

Creative FLIP, un proiect pilot al Parlamentului European manageriat de Comisia Europeană, va fi responsabil de administrarea platformei. Acest Proiect pilot este implementat de către Institutul Goethe în cooperare cu Rețeaua Europeană de Hub-uri Creative și alți parteneri.

Mai multe informații aici
Mai multe detalii
Știri asociate:
22 Oct 2020

Declarația de la Bonn privind libertatea cercetării științifice

În cadrul conferinței ministeriale, din 20 octombrie 2020, ”European Research Area – ERA” organizată în cadrul președinției germane a ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4467, O: 466]