Stire 27 iulie 2020 EC si Erasmus

Comisia Europeană și Erasmus+

Comisia Europeană sprijină cu 2 mil EUR pe fiecare dintre primele 17 consorții universitare europene selectate în cadrul programului Erasmus +. Pe baza acestui sprijin, universitățile europene vor putea explora integrarea și transformarea în cadrul misiunile lor de cercetare și inovare.

”Prin sprijinul complementar de la ”Horizon 2020” oferit universităților europene prin programul pilot Erasmus +, maximizăm sinergiile dintre educație, politici de cercetare și inovare, ajutând universitățile să creeze o masă critică mai mare pentru a găsi soluții, formând talente pentru a rezolva provocările sociale majore ale UE.” a declarat Mariya Gabriel - Comisar european pentru Inovație, Cercetare, Cultură, Educație și Tineret.

Universitățile europene sunt alianțe transnaționale ale instituțiilor de învățământ superior din întreaga Uniune Europeană care se reunesc în beneficiul studenților, profesorilor, cercetătorilor și societății. 

Pentru mai multe informații accesați următorul link


Mai multe detalii
Știri asociate:
05 Apr 2021

Workshop FAIRsFAIR

În săptămâna 7-15 aprilie, FAIRsFAIR va oferi persoanelor din cadrul proiectului precum și părților interesate externe oportunitatea de a lua contact cu toate lucrurile FAIR! Punctul culmi...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3713, O: 160]