Stire 18 mai 2022 conferinta EGI

Conferința EGI2022

În perioada 20-22 septembrie 2022, va avea loc la Praga, conferința anuală EGI2022, recunoscută pe scară largă ca fiind locul care reunește profesioniști cu idei similare din lumea științifică și informatică.

Conferința își propune să ofere răspunsuri la întrebări precum: cum vor ajuta serviciile și soluțiile de calcul inovatoare la construirea unui ecosistem de cercetare mai bun? Cum se poate lucra pentru inovare? Ce oportunități există pentru noi colaborări?

Sub sloganul ”Together for Tomorrow” – conferința dorește să fie o călătorie de transformare a ideilor în realitate, recunoscând faptul că ideile mari necesită colaborare. EGI2022 va consta din sesiuni plenare și de lucru, postere și sesiuni demonstrative și evenimente sociale pentru a facilita învățarea și crearea de conexiuni.

În acest context s-a deschis apelul pentru ”lighting talks”, demonstrații sau postere care abordează modul în care serviciile și soluțiile inovatoare de calcul ajută la construirea unui ecosistem de cercetare mai bun, cum se poate lucra pentru inovare și care sunt oportunitățile pentru noi colaborări. Termenul limită pentru depunere este 31 mai 2022.

Informații suplimentare poti fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
27 Jun 2022

Raportul tematic: Ensuring Good Practices and Impacts

Raportul tematic: Ensuring Good Practices and Impact elaborat în cadrul Policy Support Facility - Mutual Learning Exerc...

22 Jun 2022

Lansare Apel: Women TechEU

Comisia Europeană a lansat cel de-al doilea apel Women TechEU, care urmează unui prim pilot de succes desfășurat în 2021. În acest an, până la 130 de start-up-uri de deep-tech con...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6029, O: 160]