Stire 14 Mai 2020 ER Infrastructure

Conferința "European Research Infrastructures for a smarter future"

Organizată sub Presedinția Croației la Consiliul Uniunii Europpene conferința "European Research Infrastructures for a smarter future" va avea loc în data de 15 Mai 2020, în format digital.

Obiectivul general al conferinței este de a explora potențialul infrastructurilor europene de cercetare de a avea un impact semnificativ pe agendele strategice europene și de a identifica modalitățile prin care s-ar putea realiza acest lucru. Rezultatele acestui eveniment digital de nivel înalt vor oferi un nou impuls politicii europene cu privire la infrastructurile de cercetare, sprijinind asigurarea pe deplin a potențialului Spațiului European de Cercetare de a orienta schimbările necesare în economie și societate. 

Conferința va oferi o platformă pentru discuții și dialog între actorii interesați din politică, cercetare și industrie cu privire la schimbările care sunt necesare pentru a aborda marile provocări ale vremurilor actuale. De asemenea, va crește vizibilitatea oportunităților oferite de infrastructurile de cercetare și va promova parteneriatul între mediul de afaceri și mediul academic.

Evenimentul este cu participare liberă, pe baza înregistrării în prealabil.

Mai multe informații despre eveniment se pot găsi accesând
Mai multe detalii
Știri asociate:
29 Jul 2020

Articol - Cum să faci să funcționeze Știința Deschisă

Coordonatorul departamentului de Știință Deschisă din cardul Universității din Amsterdam, Frans Oort; împreună cu Matthias Bakker, senior policy a...

29 Jul 2020

Manifesto for EU COVID-19 Research

Încă de la primele semne de izbucnire a pandemiei generate de răspândirea Covid-19, Comisia Europeană a susținut intens cercetarea și inovarea precum și coordonarea efortu...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4278, O: 466]