Stire 14 Mai 2020 ER Infrastructure

Conferința "European Research Infrastructures for a smarter future"

Organizată sub Presedinția Croației la Consiliul Uniunii Europpene conferința "European Research Infrastructures for a smarter future" va avea loc în data de 15 Mai 2020, în format digital.

Obiectivul general al conferinței este de a explora potențialul infrastructurilor europene de cercetare de a avea un impact semnificativ pe agendele strategice europene și de a identifica modalitățile prin care s-ar putea realiza acest lucru. Rezultatele acestui eveniment digital de nivel înalt vor oferi un nou impuls politicii europene cu privire la infrastructurile de cercetare, sprijinind asigurarea pe deplin a potențialului Spațiului European de Cercetare de a orienta schimbările necesare în economie și societate. 

Conferința va oferi o platformă pentru discuții și dialog între actorii interesați din politică, cercetare și industrie cu privire la schimbările care sunt necesare pentru a aborda marile provocări ale vremurilor actuale. De asemenea, va crește vizibilitatea oportunităților oferite de infrastructurile de cercetare și va promova parteneriatul între mediul de afaceri și mediul academic.

Evenimentul este cu participare liberă, pe baza înregistrării în prealabil.

Mai multe informații despre eveniment se pot găsi accesând
Mai multe detalii
Știri asociate:
05 Apr 2021

Workshop FAIRsFAIR

În săptămâna 7-15 aprilie, FAIRsFAIR va oferi persoanelor din cadrul proiectului precum și părților interesate externe oportunitatea de a lua contact cu toate lucrurile FAIR! Punctul culmi...

25 Mar 2021

Platforma - Open Research Europe

Comisia Europeană a lansat „Open Research Europe”, o platformă pentru publicarea lucrărilor științi...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.375, O: 160]