Stire 30 Aprilie e IRG workshop

e-IRG Workshop

Adaptându-se condițiilor actuale și restricțiilor impuse ca urmare a pandemiei de Covid-19, organizatorii e-IRG Workshop au decis să treacă evenimentul în mediul online printr-un concept nou: 3 webinarii care vor aborda câte una dintre provocările cheie ale infrastructurilor electronice din cadrul Spațiului European al Cercetării (ERA):
• competențe viitoare
• parteneriate
• date FAIR.

Workshopurile e-IRG sunt adresare factorilor de decizie și finanțatorilor, furnizorilor de infrstructuri electronice și cercetătorilor ,atât la nivel național, cât și la nivel european și oferă o platformă pentru schimbul de informații și dezvoltarea de conexiuni între participanți.

Primul webinar va avea loc pe 25 mai 2020, sub denumirea „Competențe viitoare în noul Spațiu European al Cercetării (ERA)”.

În cea de-a doua zi, 26 mai 2020, vor exista două webinarii: „Îmbunătățirea parteneriatelor de e-Infrastructuri în ERA”, cu accent pe importanța parteneriatelor în zona infrastructurilor electronice europene, urmat de webinarul: „Crearea de date și servicii FAIR”.

Mai multe informații se pot regăsi accesând link-ul
Mai multe detalii
Știri asociate:
29 Jul 2020

Articol - Cum să faci să funcționeze Știința Deschisă

Coordonatorul departamentului de Știință Deschisă din cardul Universității din Amsterdam, Frans Oort; împreună cu Matthias Bakker, senior policy a...

29 Jul 2020

Manifesto for EU COVID-19 Research

Încă de la primele semne de izbucnire a pandemiei generate de răspândirea Covid-19, Comisia Europeană a susținut intens cercetarea și inovarea precum și coordonarea efortu...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3971, O: 466]