Stire 30 Aprilie e IRG workshop

e-IRG Workshop

Adaptându-se condițiilor actuale și restricțiilor impuse ca urmare a pandemiei de Covid-19, organizatorii e-IRG Workshop au decis să treacă evenimentul în mediul online printr-un concept nou: 3 webinarii care vor aborda câte una dintre provocările cheie ale infrastructurilor electronice din cadrul Spațiului European al Cercetării (ERA):
• competențe viitoare
• parteneriate
• date FAIR.

Workshopurile e-IRG sunt adresare factorilor de decizie și finanțatorilor, furnizorilor de infrstructuri electronice și cercetătorilor ,atât la nivel național, cât și la nivel european și oferă o platformă pentru schimbul de informații și dezvoltarea de conexiuni între participanți.

Primul webinar va avea loc pe 25 mai 2020, sub denumirea „Competențe viitoare în noul Spațiu European al Cercetării (ERA)”.

În cea de-a doua zi, 26 mai 2020, vor exista două webinarii: „Îmbunătățirea parteneriatelor de e-Infrastructuri în ERA”, cu accent pe importanța parteneriatelor în zona infrastructurilor electronice europene, urmat de webinarul: „Crearea de date și servicii FAIR”.

Mai multe informații se pot regăsi accesând link-ul
Mai multe detalii
Știri asociate:
20 Jan 2022

Apeluri deschise RDA - EOSC

Pe parcursul proiectului EOSC Future, ”Research Data Alliance” - RDA lansează o serie de apeluri pentru a permite dezvoltarea, integrarea și preluarea serviciilor ”European Open ...

17 Jan 2022

Workshop - Designing EOSC training programmes for institutions

Alăturați-vă unui atelier de brainstorming EOSC Future privind proiectarea unui program practic de formare EOSC pentru instituții. Acesta va avea l...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5211, O: 160]