Stire 30 Aprilie e IRG workshop

e-IRG Workshop

Adaptându-se condițiilor actuale și restricțiilor impuse ca urmare a pandemiei de Covid-19, organizatorii e-IRG Workshop au decis să treacă evenimentul în mediul online printr-un concept nou: 3 webinarii care vor aborda câte una dintre provocările cheie ale infrastructurilor electronice din cadrul Spațiului European al Cercetării (ERA):
• competențe viitoare
• parteneriate
• date FAIR.

Workshopurile e-IRG sunt adresare factorilor de decizie și finanțatorilor, furnizorilor de infrstructuri electronice și cercetătorilor ,atât la nivel național, cât și la nivel european și oferă o platformă pentru schimbul de informații și dezvoltarea de conexiuni între participanți.

Primul webinar va avea loc pe 25 mai 2020, sub denumirea „Competențe viitoare în noul Spațiu European al Cercetării (ERA)”.

În cea de-a doua zi, 26 mai 2020, vor exista două webinarii: „Îmbunătățirea parteneriatelor de e-Infrastructuri în ERA”, cu accent pe importanța parteneriatelor în zona infrastructurilor electronice europene, urmat de webinarul: „Crearea de date și servicii FAIR”.

Mai multe informații se pot regăsi accesând link-ul
Mai multe detalii
Știri asociate:
10 Dec 2020

EOSC Portal Release

Consorțiul EOSC Enhance anunță lansarea oficială a variantei îmbunătățite a portalului EOSC! Acesta reprezintă un pas important în dezvoltarea și îmbunătățirea instrumentelor util...

24 Nov 2020

Consultare deschisă - EOSC FAIR WG report

Comunitatea științifică și academică este invitata să își exprime opinia cu privire la raportul ”Recommendations on certifying the services required to enable FA...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3811, O: 466]