Stire 4 Ianuarie 2021 Logo EOSC

EOSC logo competition

Cloud-ul European pentru Știință Deschisă (EOSC) vă invită să participați la competiția deschisă și să creați noua identitate vizuală a EOSC - rețeaua datelor de cercetare.
Participați la competiția de logo-uri EOSC și creați un nou stil pentru European Open Science Cloud care sprijină cercetarea de ultimă oră prin furnizarea de date, instrumente și servicii.

Până la 25 februarie 2022, Asociația EOSC acceptă propuneri pentru un logo care poate fi utilizat in diferite medii, inclusiv, dar fără a se limita la, site-uri web, rețele sociale și materiale tipărite. Candidaturile eligibile vor fi mai întâi evaluate de un juriu format din designeri renumiți și experți EOSC. Într-o a doua etapă, trimiterile selectate pe lista scurtă vor fi apoi supuse la vot de către comunitatea mai largă EOSC. Câștigătorul va primi un premiu de 5.000 EUR și va avea șansa de a-și prezenta lucrările la următorul Simpozion EOSC, care reunește experți din întreaga Europă.

Informații suplimentare poti fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
03 May 2022

EOSCpolicy22 & National Policies relevant to EOSC deployment workshop

În perioada 3-4 Mai 2022, vor avea loc la Strasbourg evenimentele, cu participare fizică, #EOSCPOLICY22

19 Apr 2022

FAIR implementation for NI4OS-Europe service providers

EOSC își propune să devină „Web of FAIR data” integrând servicii de date pentru a sprijini managementul responsabil și eficient al datelor de cerceta...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6252, O: 160]