Stire 4 Ianuarie 2021 Logo EOSC

EOSC logo competition

Cloud-ul European pentru Știință Deschisă (EOSC) vă invită să participați la competiția deschisă și să creați noua identitate vizuală a EOSC - rețeaua datelor de cercetare.
Participați la competiția de logo-uri EOSC și creați un nou stil pentru European Open Science Cloud care sprijină cercetarea de ultimă oră prin furnizarea de date, instrumente și servicii.

Până la 25 februarie 2022, Asociația EOSC acceptă propuneri pentru un logo care poate fi utilizat in diferite medii, inclusiv, dar fără a se limita la, site-uri web, rețele sociale și materiale tipărite. Candidaturile eligibile vor fi mai întâi evaluate de un juriu format din designeri renumiți și experți EOSC. Într-o a doua etapă, trimiterile selectate pe lista scurtă vor fi apoi supuse la vot de către comunitatea mai largă EOSC. Câștigătorul va primi un premiu de 5.000 EUR și va avea șansa de a-și prezenta lucrările la următorul Simpozion EOSC, care reunește experți din întreaga Europă.

Informații suplimentare poti fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
20 Jan 2022

Apeluri deschise RDA - EOSC

Pe parcursul proiectului EOSC Future, ”Research Data Alliance” - RDA lansează o serie de apeluri pentru a permite dezvoltarea, integrarea și preluarea serviciilor ”European Open ...

17 Jan 2022

Workshop - Designing EOSC training programmes for institutions

Alăturați-vă unui atelier de brainstorming EOSC Future privind proiectarea unui program practic de formare EOSC pentru instituții. Acesta va avea l...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5763, O: 160]