Stire 20 iulie 2020 EOSC Symposium

EOSC Symposium 2020

SAVE THE DATE! Anul acesta cel mai mare eveniment, EOSC Symposium 2020, organizat de către Comitetul executiv și de conducere - European Open Science Could - EOSC în colaborare cu Secretariatul EOSC va avea loc în mediul online în perioada 19-22 Octombrie 2020.

Ca parte a programului Președinției Germaniei la Consiliului Europei, EOSC Symposium 2020 va aduce împreună cercetători, oameni de știință, infrastructuri electronice, infrastructuri de cercetare, proiecte EOSC, membri ai grupului de lucru EOSC și reprezentanți ai statelor membre ale Uniunii Europene și ai țărilor asociate pentru a discuta pașii finali către crearea unei prime versiuni a European Open Science Cloud.

Exemple de utilizare a bazelor de date, povești de succes, eșecuri și lecții învățate din primii doi ani de la lansarea EOSC, dar și discuții cu privire la Agenda strategică de cercetare și inovare a parteneriatului EOSC în cadrul viitorului program Horizon Europe, vor forma programul acestui eveniment care va fi un punct cheie în direcția inițierii celei de-a doua faze a procesului de dezvoltare a EOSC.

Agenda evenimentului și înregistrarea participanților vor fi disponibile curând pe site-ul

Pentru informații suplimentare puteți trimite un mesaj la: info@eoscsecretariat.eu
Mai multe detalii
Știri asociate:
24 Nov 2020

Consultare deschisă - EOSC FAIR WG report

Comunitatea științifică și academică este invitata să își exprime opinia cu privire la raportul ”Recommendations on certifying the services required to enable FA...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4179, O: 466]