Stire 22 septembrie 2020 european R I

European Research and Innovation Days 2020

”European Research and Innovation Days” este evenimentul emblematic în domeniul cercetării și inovării organizat anual de Comisia Europenă, în cadrul acestuia se reunesc factori de decizie politică, cercetători, antreprenori și publicul interesat pentru a dezbate și contura viitorul cercetării și inovării în Europa. Anul acesta, ”European Research and Innovation Days” este un eveniment complet virtual, care include reuniunea ”Policy Conference” și expoziția online ”Science is Wonderful!”.

”Ediția din 2020 a ”European Research and Innovation Days” promite să fie un eveniment interactiv fantastic. Reuniunea ”Policy Conference” acoperă zece centre tematice, inclusiv Green Deal și Horizon Europe, sesiuni de co-design, ceremonii de premiere precum și expoziția ”Science is Wonderful!”, oferind astfel premisele ca toți actorii interesați să se implice și să-și împărtășească gândurile cu privire la viitorul cercetării și inovării europene.” a declarat Mariya Gabriel, Commissioner for Innovation, Research, Culture, Education and Youth.

Programul evenimentului poate fi accesat aici.

Informații suplimentare și formularul pentru înregistrarea participanților sunt disponibile aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
05 Apr 2021

Workshop FAIRsFAIR

În săptămâna 7-15 aprilie, FAIRsFAIR va oferi persoanelor din cadrul proiectului precum și părților interesate externe oportunitatea de a lua contact cu toate lucrurile FAIR! Punctul culmi...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3549, O: 160]