Stire 11 Noimbrie 2020 eveniment 3 dec VF

Eveniment online - Openness and commercialisation: How the two can go together

Avantajul indiscutabil al științei deschise este potențialul de a accelera tranziția de la descoperiri științifice la soluții pentru viața reală. Deși s-au realizat progrese substanțiale în multe ramuri ale mișcării Open Science (de exemplu, Open Access, Open Education, date FAIR), obiectivul științei deschise de a ajuta la accelerarea transpunerii in practicaa descoperirilor științifice nu trebuie uitat. 

În perioada 3-4 Decembrie 2020 în cadrul evenimentului online ”Openness and commercialisation: How the two can go together” organizat de către CESAER în colaborare cu TU DelftTU WienScientific Knowledge Services, vor fi explorate idei pentru colaborări de succes între mediul academic și industrie bazate pe cooperare, deschidere și transparență.

Vă invităm, astfel, să luați parte la acest eveniment virtual unde veți audia discursuri inspiraționale, dar veți putea participa și activ în sesiunile de întrebări și răspunsuri sau în cadrul discuțiilor în grup.

Informații suplimentare despre eveniment, formularul de înregistrare precum și agenda acestuia pot fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
05 Apr 2021

Workshop FAIRsFAIR

În săptămâna 7-15 aprilie, FAIRsFAIR va oferi persoanelor din cadrul proiectului precum și părților interesate externe oportunitatea de a lua contact cu toate lucrurile FAIR! Punctul culmi...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3547, O: 160]