Banner articol Noutati

Evenimente Horizon Europe - Cluster 2

Evenimentul de informare al Comisiei Europene pentru Clusterul 2: Cultură, creativitate și societate incluzivă va avea loc online, în data de 18 octombrie 2023, începând cu ora 10:30 (EEST). Evenimentul își propune să informeze potențialii aplicanți despre temele incluse în Programul de Lucru al Clusterului 2 pentru anul 2024. 

Înregistrarea pentru acest eveniment aici

Cei interesați de apelurile din cadrul Clusterului 2:Cultură, creativitate și societate incluzivă  au posibilitatea de a participa, în data de 19 octombrie 2023, la un eveniment de brokeraj dedicat construirii de consorții în vederea depunerii unor aplicații de proiecte. Sunt prevăzute întâlniri bilaterale, online, cu parteneri interesați de aceleași subiecte pentru apelurile din 2024, precum și o sesiune de pitching.

Evenimentul, organizat de Net4SocietyHE, rețeaua de Puncte Naționale de Contact pentru Clusterul 2, va reuni participanți dintr-un număr mare de țări membre UE și asociate și reprezintă o oportunitate importantă de a dobândi noi contacte și de a construi consorții pentru dezvoltarea de propuneri de proiecte.

Participarea la eveniment se face în baza înregistrării aici
Știri asociate:
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3223, O: 133]