Stire 9 August 2021 Southeast Europe User Forum

Forumul “Southeast Europe User - SEE“

Forumul “Southeast Europe User - SEE” din 2021 va avea loc în perioada 3 - 4 noiembrie și înregistrarea este acum deschisă! Evenimentul este găzduit în comun de GÉANT cu NI4OS-Europe și EOSC Future, cu scopul de a oferi un spațiu comun în care rețelele naționale de cercetare și educație (NREN) și cercetătorii să interacționeze.

Forumul utilizatorilor SEE permite furnizorilor de servicii regionale, NREN-urilor, partenerilor proiectului NI4OS-Europe și EOSC Future să prezinte serviciile disponibile comunității regionale de cercetare și oricărui utilizator final interesat de știința deschisă.

Rețelele naționale de cercetare și educație - NREN-urile reprezintă un punct de referință solid pentru comunitățile locale și paneuropene de cercetare și dezvoltare. Acestea joacă un rol crucial în a permite fiecărui cercetător și om de știință să își îndeplinească sarcinile. Conectivitatea, federațiile de identitate și securitatea sunt doar câteva exemple despre modul în care NREN-urile pot sprijini activitățile științifice deschise.

Evenimentul se va desfășura integral în mediul virtual și va fi gratuit pentru toți participanții.

Formularul pentru înregistrare este disonibil aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
20 Jan 2022

Apeluri deschise RDA - EOSC

Pe parcursul proiectului EOSC Future, ”Research Data Alliance” - RDA lansează o serie de apeluri pentru a permite dezvoltarea, integrarea și preluarea serviciilor ”European Open ...

17 Jan 2022

Workshop - Designing EOSC training programmes for institutions

Alăturați-vă unui atelier de brainstorming EOSC Future privind proiectarea unui program practic de formare EOSC pentru instituții. Acesta va avea l...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5779, O: 160]