Stire 26 Octombrie 2021 curs CSICOP

MOOC: Your Right to Privacy Online

Experții din cadrul proiectului CSI-COP finanțat de UE Horizon2020, o colaborare condusă de Universitatea din Coventry, vă invită să parcurgeți cursul online ”MOOC: Your Right to Privacy Online”.
Cursul introductiv de educație informală al CSI-COP (curs public gratuit de tip MOOC - Massive Online Open Course) poate fi accesat online sau descărcat ca document. MOOC este programat să dureze între 2 ½ și 3 ore până la finalizare.

”MOOC: Your Right to Privacy Online” se referă la datele dvs. și la dreptul dvs. la confidențialitate online. Datele generate de utilizarea dvs a Internetului („internet data”) sunt colectate în site-uri web și în aplicații (programe software pe dispozitive mobile) prin diverse tehnologii digitale. Aceste tehnologii includ cookie-uri, care sunt mici fișiere text plasate pe computere, laptopuri sau dispozitive inteligente (tablete, telefoane mobile) atunci când vizitați o pagină de pe Internet. Cookie-urile pot include trackeri digitali, cum ar fi urmărirea locației precise a dispozitivului dvs. Setările aplicației pot colecta permisiuni pentru a vă accesa contactele, camera, mesajele, microfonul și alte date de pe dispozitivele dvs. mobile. Amplasarea unui dispozitiv poate identifica în mod unic o persoană care folosește sau deține dispozitivul, astfel că urmărirea acestuia are implicații în protecția datelor și confidențialitatea dumneavoastră.

Cursul poate fi accesat și descărcat aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
25 Nov 2021

Chapter XXXV(35th) Of Focus On Open Science

Știința Deschisă descrie tranziția actuală a modului în care este întreprinsă cercetarea, a modului în care rezultatele sunt stocate și diseminate, cum colabore...

09 Nov 2021

EOSC-Life

EOSC-Life reunește cele 13 infrastructuri de cercetare în știința vieții „ESFRI” (LS RI) pentru a crea un spațiu deschis, digital și...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6038, O: 160]