Stire 11 August 2021 New services coming up to EOSC Core

Servicii noi pentru EOSC

Cloudul European pentru Știință Deschisă (EOSC) formează un ecosistem de date de cercetare și servicii conexe care permit și îmbunătățesc accesul și reutilizarea rezultatelor de cercetare FAIR.

EOSC Future este unul dintre principalele proiecte finanțate de H2020 care vor conduce la implementarea dezvoltării EOSC Core în colaborare cu celelalte proiecte finanțate asociate EOSC (inclusiv proiectele regionale, proiectele cluster, FAIRsFAIR, INFRAEOSC-07- Proiecte 2020, OCRE etc.).

În special, EOSC Future va stabili un acord de colaborare multilaterală cu proiectele asociate EOSC finanțate în cadrul apelului H2020 INFRAEOSC-07-2020, deoarece aceste proiecte începând cu luna ianuarie 2021 au mandatul de a îmbunătăți Core EOSC cu resurse și servicii suplimentare și să contribuie la extinderea utilizării EOSC și a resurselor conexe în general.

Informații sumplimentare pot fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
20 Jan 2022

Apeluri deschise RDA - EOSC

Pe parcursul proiectului EOSC Future, ”Research Data Alliance” - RDA lansează o serie de apeluri pentru a permite dezvoltarea, integrarea și preluarea serviciilor ”European Open ...

17 Jan 2022

Workshop - Designing EOSC training programmes for institutions

Alăturați-vă unui atelier de brainstorming EOSC Future privind proiectarea unui program practic de formare EOSC pentru instituții. Acesta va avea l...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6161, O: 160]