Stire 11 August 2021 New services coming up to EOSC Core

Servicii noi pentru EOSC

Cloudul European pentru Știință Deschisă (EOSC) formează un ecosistem de date de cercetare și servicii conexe care permit și îmbunătățesc accesul și reutilizarea rezultatelor de cercetare FAIR.

EOSC Future este unul dintre principalele proiecte finanțate de H2020 care vor conduce la implementarea dezvoltării EOSC Core în colaborare cu celelalte proiecte finanțate asociate EOSC (inclusiv proiectele regionale, proiectele cluster, FAIRsFAIR, INFRAEOSC-07- Proiecte 2020, OCRE etc.).

În special, EOSC Future va stabili un acord de colaborare multilaterală cu proiectele asociate EOSC finanțate în cadrul apelului H2020 INFRAEOSC-07-2020, deoarece aceste proiecte începând cu luna ianuarie 2021 au mandatul de a îmbunătăți Core EOSC cu resurse și servicii suplimentare și să contribuie la extinderea utilizării EOSC și a resurselor conexe în general.

Informații sumplimentare pot fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
20 Jun 2022

Politica Națională pentru Știintă Deschisă - Cipru

Consiliul de Miniștri ai Republicii Cipru au aprobat în data de 27 mai 2022 noua “National Policy of the ...

14 Jun 2022

Open Science Summer School

Biblioteca Universității din Maribor organizează în perioada 12-17 septembrie 2022 ”University of Maribor Open Science Summer School”. Cursul ce se va desfășura timp de o săptÄ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6503, O: 160]