Stire 22 Mai results of NI4OS survey

Open Science Stakeholder Map

Cât de familiar este termenul de #EOSC sau conceptul de #FAIR? În ce domenii au nevoie, cercetătorii și personalul de asistență, de suport sau consiliere pentru a crea date FAIR?

Acestea sunt câteva dintre întrebările care au fost adresate părților interesate din SEE în cadrul sondajului NI4OS-Europe, cu scopul de a surprinde conștientizarea și starea de pregătire a EOSC în regiune.

Ca urmare a prelucrării datelor înregistrate în sondaj, NI4OS-Europe a lansat harta Open Science Stakeholder Map, care arată părțile interesate de știința deschisă existente în 15 țări partenere. 
Harta este rezultatul unei activități de scanare a teritoriului pentru a oferi informații despre capacitățile și nevoile locale, pentru a contribui la întreaga gamă de activități NI4OS-Europa, iar în final împreună cu celelalte proiecte INFRAEOSC-5b să ajute la cartografierea activității EOSC în ansamblu.

Mai multe informații puteti accesa aici: 

Mai multe detalii
Știri asociate:
22 Sep 2020

European Research and Innovation Days 2020

”European Research and Innovation Days” este evenimentul emblematic în domeniul cercetării și inovării organizat anual de Comisia Europenă, în cadrul acestuia se...

21 Sep 2020

Adunarea Generală OpenAIRE

Ca urmare a măsurilor de siguranța generate de răspândirea virusului SARS-CoV-2, Adunarea Generală OpenAIRE va avea loc, în perioada 12-16 Octombrie 2020, exclusiv în mediul virtual.Astfel, experți din ca...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4449, O: 466]