Stire 29 Aprilie 2021 EOSC portal user survey

Portalul EOSC - chestionar

Portalul EOSC este o poartă către informații și resurse, oferind actualizări privind guvernanța EOSC și actorii implicați, proiectele care contribuie la dezvoltarea și implementarea acestuia, evenimente cheie pentru comunitatea EOSC, precum și materiale de instruire pentru diferitele sale componente.

EOSC Portal Catalogue și Marketplace acționează ca un punct de intrare, ușor de utilizat, pentru multitudinea de servicii și resurse pentru cercetători din diferite domenii, oferite de organizații europene și internaționale de top.

Proiectul Orizont 2020 EOSC Enhance lansează un sondaj deschis care vizează întreaga comunitate EOSC, pentru a privi mai atent actorii care creează EOSC, pentru a înțelege cine sunt, de unde provin și, cel mai important, de ce au nevoie în activitățile de cercetare. Cu feedback-ul colectat în urma acestui sondaj, proiectul dorește să surprindă cele mai așteptate îmbunătățiri care pot fi introduse în următoarea versiune a portalului EOSC, în toamna anului 2021.

Completarea chestionarului durează 15 minute și este disponibil până pe 10 Mai 2021.

Chestionarul poate fi completat aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
20 Jan 2022

Apeluri deschise RDA - EOSC

Pe parcursul proiectului EOSC Future, ”Research Data Alliance” - RDA lansează o serie de apeluri pentru a permite dezvoltarea, integrarea și preluarea serviciilor ”European Open ...

17 Jan 2022

Workshop - Designing EOSC training programmes for institutions

Alăturați-vă unui atelier de brainstorming EOSC Future privind proiectarea unui program practic de formare EOSC pentru instituții. Acesta va avea l...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5982, O: 160]