Stire 29 Aprilie 2021 EOSC portal user survey

Portalul EOSC - chestionar

Portalul EOSC este o poartă către informații și resurse, oferind actualizări privind guvernanța EOSC și actorii implicați, proiectele care contribuie la dezvoltarea și implementarea acestuia, evenimente cheie pentru comunitatea EOSC, precum și materiale de instruire pentru diferitele sale componente.

EOSC Portal Catalogue și Marketplace acționează ca un punct de intrare, ușor de utilizat, pentru multitudinea de servicii și resurse pentru cercetători din diferite domenii, oferite de organizații europene și internaționale de top.

Proiectul Orizont 2020 EOSC Enhance lansează un sondaj deschis care vizează întreaga comunitate EOSC, pentru a privi mai atent actorii care creează EOSC, pentru a înțelege cine sunt, de unde provin și, cel mai important, de ce au nevoie în activitățile de cercetare. Cu feedback-ul colectat în urma acestui sondaj, proiectul dorește să surprindă cele mai așteptate îmbunătățiri care pot fi introduse în următoarea versiune a portalului EOSC, în toamna anului 2021.

Completarea chestionarului durează 15 minute și este disponibil până pe 10 Mai 2021.

Chestionarul poate fi completat aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
20 Jun 2022

Politica Națională pentru Știintă Deschisă - Cipru

Consiliul de Miniștri ai Republicii Cipru au aprobat în data de 27 mai 2022 noua “National Policy of the ...

14 Jun 2022

Open Science Summer School

Biblioteca Universității din Maribor organizează în perioada 12-17 septembrie 2022 ”University of Maribor Open Science Summer School”. Cursul ce se va desfășura timp de o săptÄ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5377, O: 160]