preview php

Portalul Study in Romania la EAIE Conference and Exhibition

În perioada 12–15 septembrie 2017 reprezentanți ai mediului academic din România sunt prezenți la Sevilla la cea de-a 29 - a ediție a Conferinței și Expoziției Anuale a Asociației Europene pentru Educație Internațională - EAIE (European Association for International Education).

Organizat în premieră, sub egida Consiliului Național al Rectorilor din România, pavilionul Study in Romania este o inițiativă destinată internaționalizării învățământului superior românesc și este susținută prin portalul  www.studyinromania.gov.ro.

Sunt prezente 21 de universități românești, împreună cu reprezentanți ai Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Ministerului Educației Naționale, Agenției Naționale Erasmus, UEFISCDI, Ambasadei României în Regatul Spaniei, Federației Asociațiilor de Români din Europa, SUA și Canada (FADERE).

Considerată cea mai importantă întâlnire anuală a profesioniștilor din învățământul superior internațional, Conferința EAIE reprezintă o oportunitate de a dialoga şi de a schimba experienţe cu cei peste 5000 de profesioniști din întreaga lume prezenţi la eveniment. Pe întreaga perioadă de desfăşurarea a conferinţei are loc şi expoziţia, ce reuneşte peste 200 de expozanţi din învăţământul superior care își prezintă produsele și serviciile.

Platforma Study in Romania (SiR) promovează învăţământul superior românesc la nivel global, contribuind la atragerea studenţilor naţionali şi internaţionali în programe de studiu din oferta educaţională a universităţilor româneşti. Informaţia din platformă este asigurată de universităţi, care au, astfel, oportunitatea de a utiliza un instrument de promovare facil, ce contribuie la internaţionalizarea învăţământului superior românesc.

Modul facil de accesare a informaţiilor şi funcţionalităţile platformei pot fi descoperite în filmul de prezentare SiR.

SiR a fost dezvoltată în cadrul proiectului “Internationalizare, echitate şi management universitar pentru un învăţământ superior de calitate (IEMU)" implementat de UEFISCDI.


 

Mai multe detalii
Știri asociate:
08 Jun 2022

StudyinRomania app - prima aplicație de mobil ce prezintă oferta educațională a universităților românești

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4512, O: 160]