Stire 16 Septembrie 2020 Landscape of EOSC

Raport - Landscape of EOSC-related infrastructures and initiatives

Comisia Europeană a publicat raportul grupului de lucru din cadrul comitetului executiv EOSC "Landscape of EOSC-related infrastructures and initiatives” . Raportul are la bază studiul și analiza peisajul infrastructurilor, inițiativelor și politicilor din întreaga Europă legate de dezvoltarea ”European Open Science Cloud - EOSC”. EOSC va fi implementat prin eforturi comune între Comisia Europeană (CE), statele membre ale UE și țările asociate (AC), comunitățile de cercetare și alte părți interesate.

Acest raport descrie activitățile din statele membre (Member State - MS) și țările asociate (Associated Countries - AC) legate de EOSC, rezumând politicile și investițiile existente pe baza informațiilor furnizate de către MS și AC, cunoștințelor de specialitate ale membrilor și delegaților grupului de lucru, precum și informațiilor din proiectele de cercetare Horizon2020 și din surse deschise.

Mai multe informații si raportul integral pot fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
05 Apr 2021

Workshop FAIRsFAIR

În săptămâna 7-15 aprilie, FAIRsFAIR va oferi persoanelor din cadrul proiectului precum și părților interesate externe oportunitatea de a lua contact cu toate lucrurile FAIR! Punctul culmi...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3558, O: 160]