Lansare raport

Raportul consultării exploratorii – Specializarea Inteligentă la nivel național

Raportul care prezintă rezultatele consultarii exploratorii cu privire la specializarea inteligentă la nivel național, desfășurată în perioada 16-30 septembrie, este disponibil AICI.

Peste 2800 de persoane au contribuit la aceasta consultare – le mulțumim și pe această cale pentru implicare!  

Aceasta consultare exploratorie este prima fază dintr-un demers mai amplu de descoperire antreprenorială, care va mai include:
  • Paneluri de experți și actori cheie care, pe baza rezultatelor consultării exploratorii, consolidează o serie de fișe argumentate de subdomenii;
  • Consultare online (chestionar) pentru ierarhizarea propunerilor de specializare inteligentă, care utilizează output-ul panel-urilor. 
Procesul de descoperire antreprenorială se desfășoară în cadrul proiectului SIPOCA-592 (Creșterea capacității sistemului CDI de a răspunde provocărilor globale. Consolidarea capacității anticipatorii de elaborare a politicilor publice bazate pe dovezi), coordonat de Ministerul Educației și Cercetării (MEC) în parteneriat cu Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) și vizează elaborarea Strategiei Naționale de Cercetare, Inovare și Specializare Inteligentă 2021-2027 (SNCISI).
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3893, O: 160]