Stire 22 iunie Sherpa Romeo

Sherpa Romeo și nouă versiune a Sherpa Fact

Echipa JISC pentru open access anunță lansarea ultimei versiuni a Sherpa Romeo, care a devenit operațională în data de 18 iunie împreună cu o nouă versiune a Sherpa Fact.

Pentru versiunea nouă au fost aduse îmbunătățiri majore cu privire la capacitatea de utilizare generală a sistemelor, incluzând rezumate ale diferitelor opțiuni de politici disponibile pentru o revistă, precum și o API îmbunătățită și un model de bază cu privire la date, care oferă serviciilor mai multă agilitate pentru viitor. Aceste modificări au apărut ca o necesitate în condițiile mediului în continuă schimbare al politicilor.

Pentru a oferi sprijin utilizatorilor în tranziția către noile servicii, sunt disponibile materiale suport

Lansată în urmă cu 15 ani, Sherpa Romeo este o resursă online care cuprinde informații despre politicile cu privire la accesul deschis ale unor edituri și reviste din întreaga lume.

Mai multe informații despre lansarea noii versiuni puteți citi aici
Mai multe detalii
Știri asociate:
02 Jul 2020

Raport final - RDA COVID-19 Recommendations and Guidelines on data sharing

În circumstanțele actuale în care sistemul mondial de sănătate publică se află în stare de urgență, s-a resimțit mai mult ca nic...

01 Jul 2020

Articole/ Blogs OpenAire RDM

V-ați întrebat vreo dată cum se realizează la nivelul universităților managementul instituțional al datelor de cercetare? Există divizii/departamente specializate care se ocupă...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4806, O: 466]