Stire 22 iunie Sherpa Romeo

Sherpa Romeo și nouă versiune a Sherpa Fact

Echipa JISC pentru open access anunță lansarea ultimei versiuni a Sherpa Romeo, care a devenit operațională în data de 18 iunie împreună cu o nouă versiune a Sherpa Fact.

Pentru versiunea nouă au fost aduse îmbunătățiri majore cu privire la capacitatea de utilizare generală a sistemelor, incluzând rezumate ale diferitelor opțiuni de politici disponibile pentru o revistă, precum și o API îmbunătățită și un model de bază cu privire la date, care oferă serviciilor mai multă agilitate pentru viitor. Aceste modificări au apărut ca o necesitate în condițiile mediului în continuă schimbare al politicilor.

Pentru a oferi sprijin utilizatorilor în tranziția către noile servicii, sunt disponibile materiale suport

Lansată în urmă cu 15 ani, Sherpa Romeo este o resursă online care cuprinde informații despre politicile cu privire la accesul deschis ale unor edituri și reviste din întreaga lume.

Mai multe informații despre lansarea noii versiuni puteți citi aici
Mai multe detalii
Știri asociate:
22 Sep 2020

European Research and Innovation Days 2020

”European Research and Innovation Days” este evenimentul emblematic în domeniul cercetării și inovării organizat anual de Comisia Europenă, în cadrul acestuia se...

21 Sep 2020

Adunarea Generală OpenAIRE

Ca urmare a măsurilor de siguranța generate de răspândirea virusului SARS-CoV-2, Adunarea Generală OpenAIRE va avea loc, în perioada 12-16 Octombrie 2020, exclusiv în mediul virtual.Astfel, experți din ca...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4584, O: 466]