Stire 22 iunie Sherpa Romeo

Sherpa Romeo și nouă versiune a Sherpa Fact

Echipa JISC pentru open access anunță lansarea ultimei versiuni a Sherpa Romeo, care a devenit operațională în data de 18 iunie împreună cu o nouă versiune a Sherpa Fact.

Pentru versiunea nouă au fost aduse îmbunătățiri majore cu privire la capacitatea de utilizare generală a sistemelor, incluzând rezumate ale diferitelor opțiuni de politici disponibile pentru o revistă, precum și o API îmbunătățită și un model de bază cu privire la date, care oferă serviciilor mai multă agilitate pentru viitor. Aceste modificări au apărut ca o necesitate în condițiile mediului în continuă schimbare al politicilor.

Pentru a oferi sprijin utilizatorilor în tranziția către noile servicii, sunt disponibile materiale suport

Lansată în urmă cu 15 ani, Sherpa Romeo este o resursă online care cuprinde informații despre politicile cu privire la accesul deschis ale unor edituri și reviste din întreaga lume.

Mai multe informații despre lansarea noii versiuni puteți citi aici
Mai multe detalii
Știri asociate:
26 Nov 2020

Workshop e-Infrastructures in support of addressing societal challenges

Workshopurile e-IRG atrag factorii de decizie și finanțatorii, furnizorii și cercetătorii de infrastructură electronică atât la nivel n...

20 Nov 2020

#Cambridge Data Week

Reutilizarea datelor este unul dintre elementele principiilor FAIR și a fost susținută mult timp ca un beneficiu central al partajării datelor, permițând accesul terțelor părți la o mu...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4061, O: 466]