Banner proiect OpenAIR   news

Training - Publicarea rezultatelor cercetării în regim Open Access

Unitatea Executivă de Finanțare a Învățământului Superior, Cercetării, Inovării și Dezvoltării (UEFISCDI) și Catedra UNESCO pentru Politici în Știință și Inovare din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) au plăcerea de a vă invita la o sesiunea de formare adresată tinerilor cercetători și cercetătorilor cu experiență pe tema Publicarea rezultatelor cercetării în regim Open Access.

Aceasta ce va avea loc joi, 13 iunie 2019, de la orele 17:30, la sediul SNSPA din Bld. Expoziției, nr. 30A, et. 8, sala 804. Iar participarea la eveniment se face în baza înregistrării prin intermediul următorului formular Google: https://forms.gle/eunBm7L1HKa3TNhq6

Sesiunea de formare pilot este este organizată ca urmare a rolului UEFISCDI de National Open Access Desk al României în cadrul proiectului OpenAIRE- Advance (proiect Horizon2020) și are ca scop transmiterea de cunoștințe și abilități cu privire la publicarea rezultatelor cercetării (articole academice, monografii, baze de date ș.a.) în regim Open Access, în contextul Open Science.


Persoană de contact UEFISCDI:
Mihaela CUCU
Mai multe detalii
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3694, O: 160]