raport anual 2020

UEFISCDI a publicat raportul anual de activitate PNCDI III pentru anul 2020

Răspunsuri rapide la contextul epidemiologic ce a marcat anul 2020, rezultate, cifre-cheie, testimoniale şi o privire în detaliu asupra instrumentelor de finanţare şi a competiţiilor din cadrul Planului Național de Cercetare, Dezvoltare și Inovare (PNCDI III) - toate acestea, în raportul anual de activitate al UEFISCDI.

Alături de adaptabilitate, rezilienţă şi soluţii inovatoare, un alt cuvânt-cheie ce a definit activitatea UEFISCDI, în calitate de agenţie executivă pentru finanţarea cercetării, dezvoltării şi inovării, a fost digitalizarea. Astfel, lansarea competițiilor și derularea proceselor de evaluare asociate, precum și implementarea și raportarea proiectelor de cercetare finanțate în anul 2020 s-a realizat exclusiv online.

Raportul prezintă acţiunile continue ale UEFISCDI de promovare a cercetării şi de stimulare a inovaţiei, alături de răspunsul, la nivel naţional, al ecosistemului de cercetare şi al instituţiilor la contextul epidemiologic.
 Descarcă raportul anual de activitate PNCDI III pentru anul 2020
Știri asociate:
09 Apr 2021

Consultare publică Pachete informații PD și TE 2021

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării lansează în consultare publică Pachetele de informații pentru competițiile 

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3656, O: 160]