seville logo

UEFISCDI prezintă portalul Study in Romania la EAIE Conference and Exhibition

Alături de un consorţiu universitar format din 20 universităţi de stat și particulare din România,  aflat sub egida Consiliului Naţional al Rectorilor, UEFISCDI promovează, la EAIE Conference and Exhibition, programele de studii universitare licență, master și doctorat din România prezentate în platforma Study in Romania (www.studyinromania.gov.ro).

Considerată cea mai importantă întâlnire anuală a profesioniștilor din învățământul superior internațional, Conferința EAIE reprezintă o oportunitate de a dialoga şi de a schimba experienţe cu cei peste 5000 de profesioniști din întreaga lume prezenţi la eveniment. Pe întreaga perioadă de desfăşurarea a conferinţei are loc şi expoziţia, ce reuneşte peste 200 de expozanţi din învăţământul superior care își prezintă produsele și serviciile.

Platforma Study in Romania (SiR) promovează învăţământul superior românesc la nivel global, contribuind la atragerea studenţilor naţionali şi internaţionali în programe de studiu din oferta educaţională a universităţilor româneşti. Informaţia din platformă este asigurată de universităţi, care au, astfel, oportunitatea de a utiliza un instrumente de promovare facil, ce contribuie la internaţionalizarea învăţământului superior românesc.

Modul facil de accesare a informaţiilor şi funcţionalităţile platformei pot fi descoperite în filmul de prezentare SiR.

SiR a fost dezvoltată în cadrul proiectului POSDRU, “Internationalizare, echitate şi management universitar pentru un învăţământ superior de calitate (IEMU)" implementat de UEFISCDI.
Mai multe detalii
Știri asociate:
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5879, O: 160]