Stire 15

UNESCO în parteneriat cu Ericsson a lansat portalul Teaching AI for K-12 Portal

UNESCO în parteneriat cu Ericsson a lansat portalul Teaching AI for K-12 Portal. Acest portal va oferi un depozit unic de resurse pentru toți educatorii din întreaga lume. Scopul este de a ajuta dezvoltatorii de programe și profesorii să înțeleagă mai bine premisele și implicațiile inteligenței artificiale (AI).

Deși subiectul ”inteligența artificială” (AI) face parte în mod constant din zona de noutați - mai ales în acestă perioadă provocatoare, când AI a fost sugerată ca instrument pentru a ajuta la soluționarea crizei generată de pandemia COVID-19, mulți oameni nu au o înțelegere completă a ceea ce înseamnă AI, cum funcționează sau cum ar putea ajuta. Astfel ”Acest portal reprezintă o nouă oportunitate de a colabora cu unul dintre partenerii noștri din Coaliția globală pentru educație, pentru a oferi profesorilor și studenților îndrumări și instrumente adecvate pentru a face față pandemiei COVID-19 și pentru a se pregăti pentru lumea de mâine” a declarat Borhene Chakroun, Director of the Division for Policies and Lifelong Learning Systems at UNESCO.

Informații detaliate se pot găsi accesând link-ul

Mai multe detalii
Știri asociate:
05 Apr 2021

Workshop FAIRsFAIR

În săptămâna 7-15 aprilie, FAIRsFAIR va oferi persoanelor din cadrul proiectului precum și părților interesate externe oportunitatea de a lua contact cu toate lucrurile FAIR! Punctul culmi...

25 Mar 2021

Platforma - Open Research Europe

Comisia Europeană a lansat „Open Research Europe”, o platformă pentru publicarea lucrărilor științi...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.369, O: 160]