Stire 28 Septembrie 2020 Webinar OSKH 6 oct

Webinar “Open science strategic approaches and the importance of open research data” - 6 Octombrie 2020

UEFISCDI, prin Open Science Knowledge Hub Romania (OSKH Romania), desfășoară o activitate constantă pentru sprijinirea colaborării deschise în cercetare, a schimbului de informații în știință, a inovării deschise, precum și pentru alinierea la recomandările și acțiunile europene privind știința deschisă. De asemenea, OSKH RO contribuie la dezvoltarea cadrului strategic național pentru Open Science și Open Access conform recomandărilor Comisiei Europene și practicilor de la nivel european.

În acest context, OSKH, în colaborare cu OpenAIRE și RDA, organizează, în data de 6 Octombrie 2020 ora 11.00, sesiunea de discuții de tip webinar, în limba engleză “Open science strategic approaches and the importance of open research data”, la care vă invităm să luați parte.

În cadrul acestui eveniment comunitatea de cercetare și inovare din România intră în dialog cu experți internaționali pentru a discuta contextul european de politici, abordări strategice și bune practici privind știința deschisă cu accent pe accesul liber la datele de cercetare.

Participarea la acest webinar necesită înregistrarea prealabilă prin completarea formularului

Webinarul va fi găzduit pe platforma Zoom, iar link-ul pentru conectare va fi transmis după înregistrare.

Informatii suplimentare despre eveniment, precum si agenda acestuia pot fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
22 Feb 2021

Sondaj Citizen science - proiect CS Track

În cadrul proiectului CS Track, aferent programului Orizont 2020 al Comisiei Europene, au fost demarate o serie de activități pentru a disemina bune practici și pentru ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3739, O: 160]