Workshop Open Science

Workshop - Building Consistency for Open Science in Europe – rhetorics and practices - 19-20 Aprilie 2021

UEFISCDI, prin Open Science Knowledge Hub Romania, în calitate de Operator de Program pentru Programul Cercetare, finanțat în cadrul Mecanismelor Financiare SEE și Norvegian (EEA & Norway Grants) organizează workshopul internațional online „Building Consistency for Open Science in Europe – rhetorics and practices”. Evenimentul este organizat cu sprijinul Scientific Knowledge Services.

Atelierul de lucru se va desfășura pe parcursul a 2 zile, 19-20 aprilie 2021 și vor fi abordate subiecte legate de provocările asociate transformării științei deschise într-o realitate: modul în care este realizată cercetarea, modul în care sunt stocate și diseminate rezultatele cercetării, modul în care cercetătorii colaborează, modul în care se măsoară succesul și modul în care cercetătorii sunt recompensați pentru adoptarea practicilor Open Science. Se va acorda o atenție specială provocărilor și practicilor de asigurare a accesului liber la rezultatele cercetării, în conformitate cu recomandările Mecanismelor Financiare SEE și Norvegian.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici și aici.
Înregistrarea este deschisă și gratuită.

Aplică acum! Apel deschis pentru contribuții: în cadrul evenimentului, dorim să fie prezentate diferite experiențe și puncte de vedere remarcabile în legătură cu Știința Deschisă. Prin urmare, adresăm o invitație tuturor celor interesați, care consideră că pot avea o contribuție, să aplice pentru Lightning Talk (Prezentări cu o durată de 7 minute).
Apelul este deschis până pe 26.03.2021.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la: open-science@uefiscdi.ro
Mai multe detalii
Știri asociate:
05 Apr 2021

Workshop FAIRsFAIR

În săptămâna 7-15 aprilie, FAIRsFAIR va oferi persoanelor din cadrul proiectului precum și părților interesate externe oportunitatea de a lua contact cu toate lucrurile FAIR! Punctul culmi...

25 Mar 2021

Platforma - Open Research Europe

Comisia Europeană a lansat „Open Research Europe”, o platformă pentru publicarea lucrărilor științi...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3467, O: 160]