Stire 20 Noiembrie 2020 EUA Citizen science

Workshop EUA și OpenAIRE - University approaches to Citizen Science in the transition to Open Science

Asociația Europeană a Universităților – EUA și OpenAIREorganizează în parteneriat , în perioada 9-10 decembrie, workshop-ul online - ”University approaches to Citizen Science in the transition to Open Science”.
În cadrul primei sesiuni (9 decembrie, 10-12 CET) se vor aborda teme legate de sprijinul instituțional pentru ”Citizen Science”. Scopul este de a face schimb de experiențe, lecții învățate și de a explora provocări comune. Universitățile participante vor avea ocazia să-și împărtășească expertiza, să coordoneze eforturile și să facă schimb de sfaturi cu privire la servicii, instrumente și probleme juridice și etice.
A doua sesiune (10 decembrie, 10-11.30 CET) va oferi spațiu de discuție pentru exemple, orientări și bune practici din experiențele Open Science.
Scopul workshop-ului este de a încuraja o înțelegere mai profundă a modului în care universitățile pot folosi aceste oportunități și de a aborda provocările ”Citizen Science” ca parte a misiunii lor.
Participarea la workshopul EUA și OpenAIRE este gratuită însă necesită înregistrarea prealabilă prin completarea formularului.

Mai multe detalii
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.3496, O: 160]