12.09.2017

Alătură-te comunităţii Brainmap

Pentru a facilita procesul de evaluare a proiectelor de cercetare finanțate de MCI și de a reuni expertiza națională și internațională din cercetare, inovare și antreprenoriat, UEFISCDI a dezvoltat platforma BrainMap, www.brainmap.ro.

BrainMap este o platformă dinamică, actualizată și îmbunătățită constant în funcție de nevoile specifice ale utilizatorilor.

Vă mulţumim celor care faceţi parte din această comunitate şi vă recomandăm să vă actualizaţi/completaţi profilul iar pe cei care nu sunt înregistraţi, îi invităm să ni se alăture.

Oportunităţi PhD şi PostDoc în Germania

Cei interesaţi de un doctorat/postDoc în Germania, în domeniile biologie și chimie (incluzând și subdomenii precum bio-chimie, bio-tehnologie și bio-inginerie) sunt invitaţi să participe, luni 25 septembrie 2017, în intervalul orar 1PM-5PM, Hotel Sheraton, la „Research in Germany” matchmaking event for PhD and postdoc candidates at the Romanian-Serbian Research Networking Tour!

Veţi putea discuta cu reprezentanţi ai Juelich Research Center, Leipzig University, Max Planck Society, OWL University of Applied Sciences, Technical University Berlin și Technical University Dresden.

Accesul la eveniment se face doar în baza înregistrării la: https://romanian-serbian-research-networking-tour-2017.converve.com/index.php

Candidaţii care nu sunt din Bucureşti sunt eligibili pentru subvenție de călătorie, vezi formularul de înregistrare.

Pentru informaţii suplimentare accesaţi: http://www.research-in-germany.org/phd-bucharest?mc=Veranstaltungen. networking-tour-2017.kla

ERA-Net Smart Grids Plus la European Utility Week 2017

Comunitatea ERA-Net Smart Grids Plus va găzdui o serie de evenimente în cadrul European Utility Week 2017, în perioada 3-5 octombrie, Amsterdam, Olanda.

European Utility Week este o platformă care oferă comunității actorilor din domeniul utilităților posibilitatea de a interacţiona şi de a discuta trendurile viitorului, acordând atenție sporită tehnologiilor şi dezvoltării piețelor din întreaga Europă.

Specialiștii și cei interesati de piața europeană dedicată eficientizării consumului energetic sunt invitați să ia parte la diferite sesiuni de dezbateri, inclusiv la evenimentul de lansare a celei de-a treia competiții a inițiativei ERA-NET Smart Grids Plus, deschisă din 14 septembrie, care va cuprinde o prezentare publică și o sesiune de networking.

Informații suplimentare despre înregistrare și program sunt disponibile pe website-ul inițiativei sau în platforma b2match.eu.

Persoană de contact UEFISCDI:
Elena Simion
Telefon: +40 21 307 19 93
E-mail: elena.simion@uefiscdi.ro

Workshop InnoHPC

UEFISCDI şi Universitatea de Vest din Timişoara, parteneri în proiectul High-performance Computing for Effective Innovation in the Danube Region (InnoHPC), finanţat din programul de cooperare interregională Danube Transnational Programme, organizează workshopul „High-performance computing in science and technology”. Evenimentul, conex conferinţei „International Symposium on Symbolic and Numeric Algorithms for Scientific Computing – SYNASC 2017”, va avea loc în data de 22 septembrie 2017, la Universitatea de Vest din Timişoara, între orele 10:00-13:00.

Evenimentul se concentrează pe ingredientele necesare pentru transformarea digitală a industriei şi pe utilizarea eficientă a HPC în procesele inovative, dezbaterile urmărind comparativ situaţiile din România şi Republica Moldova, dar şi evoluția domeniului la nivel european şi regional.

Accesând pagina web: http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/innohpc puteţi să găsiţi informaţii detaliate despre proiect şi eveniment.

Persoană de contact UEFISCDI:
Raluca Săftescu
Telefon: +40 21 307 19 93
E-mail: raluca.saftescu@uefiscdi.roAdresa:
Str. Mendeleev nr. 21-25,
Sector 1, Cod 010362, Bucuresti.

Contact:
E-mail: pr@uefiscdi.ro
Tel: 004 021 30 23 850
Fax: 004 021 31 15 992

Program de lucru:
Luni - Vineri 8:00-16:00

            

Daca doriti sa nu mai primiti acest email va rugam sa ne contactati la adresa: dezabonare@uefiscdi.ro.
Copyright © 2017 UEFISCDI, Toate drepturile rezervate.