29.06.2017

EUREKA innovation across borders

UEFISCDI organizează „EUREKA – innovation across borders” un eveniment public de diseminare a instrumentelor de finanţare şi a proiectelor, cu parteneri români, finanţate la nivelul reţelei EUREKA. Evenimentul are loc în data de 5 iulie 2017, începând cu ora 14:00, la Centrul Infoeuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (Calea Victoriei nr. 88, Bucureşti).

Evenimentul este adresat tuturor celor interesaţi de programele EUREKA care facilitează mobilitatea cercetătorilor, circulația ideilor și a cunoștințelor, accesul la rețele transnaționale de colaborare şi care doresc să interacţioneze cu beneficiari ai unor astfel de proiecte, să schimbe impresii şi să înveţe din experienţa acestora.

Accesul la eveniment se face pe baza înregistrării la adresa: pr@uefiscdi.ro numărul locurilor disponibile fiind limitat (50 locuri).

Detalii privind evenimentul sunt disponibile la adresa: https://uefiscdi.ro/news-eureka-innovation-across-borders

Persoană de contact UEFISCDI:
Cătălin Molagic
E-mail: catalin.molagic@uefiscdi.ro
Telefon: +40 21 3080 587

Call for Papers - A treia ediție a Conferinței internaţionale „Future of Higher Education – Bologna Process Researchers’ Conference”

Pentru a face auzită vocea cercetătorilor în cadrul Procesul Bologna și a continua dialogul între cercetători și decidenții politici privind noile tendințe la nivel global, cât și asupra viitorului Spațiului European al Învățământului Superior (EHEA) la nivel particular, Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) împreună cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Ministerul Educației Naționale (MEN) organizează a treia ediție a Conferinței Internaționale a Cercetătorilor Bologna “Future of Higher Education – Bologna Process Researchers’ Conference (FOHE-BPRC 2017), în perioada 27 – 29 noiembrie 2017 la București.

Această ediție a Conferinței va aborda tematici de interes general pentru învăţământul superior de la nivel internaţional, cum ar fi: internaționalizarea educației în contextul provocărilor globale, echitate si dimensiunea socială a educației, viitorul Procesului Bologna și dezvoltarea sustenabilă, instrumente noi și îmbunătățite de transparență, modele de finanțare și guvernanță, etc. Mesajul cercetătorilor către factorii decidenți implicați în elaborarea politicilor publice va fi transmis plenului Conferinței Ministeriale din Paris, în 2018.

Având în vedere că această conferință a ajuns la cea de-a treia ediție, organizatorii au început și dialogul cu Clarivate Analytics (anterior Thompson Reuters) în vederea indexării conferinței.

Termenul limită pentru depunerea rezumatelor lucrărilor este 28 iulie 2017.

Detalii privind evenimentul sunt disponibile la adresa: http://fohe-bprc.forhe.ro

Persoană de contact UEFISCDI:
Cezar Hâj
E-mail: fohe@uefiscdi.ro
E-mail: cezar.haj@uefiscdi.roAdresa:
Str. Mendeleev nr. 21-25,
Sector 1, Cod 010362, Bucuresti.

Contact:
E-mail: pr@uefiscdi.ro
Tel: 004 021 30 23 850
Fax: 004 021 31 15 992

Program de lucru:
Luni - Vineri 8:00-16:00

            

Daca doriti sa nu mai primiti acest email va rugam sa ne contactati la adresa: dezabonare@uefiscdi.ro.
Copyright © 2017 UEFISCDI, Toate drepturile rezervate.