Banner articol Noutati

Conferința ”Working together for a quick diagnosis and better treatments for cancer. EEA & Norway Grants contributions to EU Mission Cancer”.

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltarii și Inovării (UEFISCDI), în calitate de Operator Program de Cercetare pentru Granturile SEE și Norvegiene, organizează, în perioada 14-15 februarie 2023, conferința ”Working together for a quick diagnosis and better treatments for cancer. EEA & Norway Grants contributions to EU Mission Cancer”.

Evenimentul este conceput pentru a crea sinergie între beneficiarii Granturilor UE, SEE și Norvegiene, facilitând conexiunile dintre cercetători, schimbul de idei și bune practici, în vederea descoperirii de soluții ce contribuie la îmbunătățirea calității vieții oamenilor, prin prevenție și tratamente mai bune.

Pe parcursul a două zile, participanții vor avea șansa de a discuta cele mai noi rezultate obținute în cadrul proiectelor colaborative de cercetare finanțate, în aria tematică cancer, atât în România, cât și la nivelul altor State Beneficiare de granturi SEE și Norvegiene. De asemenea, cercetătorii vor avea șansa de a identifica și explora puncte de interes comune în vederea dezvoltării de noi parteneriate ce pot conduce la accelerarea transferului de tehnologii/rezultate de la laborator în piață.

Evenimentul este adresat cercetătorilor ce abordează tematica ”cancer”. 

Agenda conferință: aici
Participarea la eveniment s-a făcut în baza înregistrării, până la data de 3 februarie 2023.
Mai multe detalii
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.464, O: 124]