Campanii UEFISCDI

noiembrie - decembrie 2022
Transdisciplinaritate în cercetarea de frontieră - campanie ”Provocări și soluții pentru o lume în schimbare
Complementaritatea și valoarea adăugată definesc cele 20 de Proiecte complexe de cercetare de frontieră, finanțate la nivelul Programului 4 “Cercetare fundamentală si de frontieră”, din cadrul PNCDI III. Pe parcursul a 3 săptămâni descoperim echipe de cercetare multi, inter și trans-disciplinare care au dezvoltat modele și teorii originale, în încercarea de a găsi răspunsuri la probleme de cercetare aflate la interfața dintre disciplinele deja consacrate.

martie 2022
#FemeiÎnȘtiință
O campanie dedicată femeilor din mediul academic și cercetare pentru care materializarea visului din copilărie, adolescență sau de pe băncile facultății, a fost sinonim cu perseverența, determinarea și crezul potrivit căruia cunoașterea este cheia ce deschide porțile universului. 

decembrie 2021
UEFISCDI în 2021
O trecere în revistă a celor 12 luni ale anului 2021 în care perseverența, determinarea, creativitatea și viziunea s-au dovedit a fi atributele necesare pentru a continua sau iniția proiecte cu impact atât pentru comunitatea academică, cât și pentru cea de cercetare. 

iunie-iulie 2021
Evenimente campanie ”Provocări și soluții pentru o lume în schimbare”
Campanie de prezentare a rezultatelor proiectelor de cercetare științifică finanțate în cadrul programelor Planului Național de Cercetare, Dezvoltare și Inovare - PNCDI III (2015-2020). O serie de evenimente ce oferă atât actorilor din ecosistemul de cercetare- dezvoltare – inovare, cât și publicului larg posibilitatea de a cunoaște proiecte al căror rezultat redefinesc cotidianul.


1-8 martie 2021
#FemeiInCercetare
UEFISCDI a dedicat prima săptămână din martie femeilor din #cercetare ce îmbină armonios curiozitatea, studiul, observația, comparația, experimentul pentru a descrie, explica, înțelege, elucida procese, fenomene, comportamente. 


7-30 decembrie 2020
#UEFISCDI20deani 
Prin profesionalism am generat încredere: oferim cele mai bune practici EU şi internaţionale în finanţarea proiectelor de #cercetare, #dezvoltare şi #inovare.
https://uefiscdi.gov.ro/campanii
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4901, O: 157]