Campanii UEFISCDI

martie 2024
Campania reflectă cum expertiza și dedicarea fiecăreia dintre doamnele implicate în cercetare și dezvoltarea politicilor publice pentru învățământ superior și cercetare contribuie la inovația acestor domenii.

decembrie 2023 - ianuarie 2024
Portrete de echipă
O campanie dedicată membrilor echipei UEFISCDI, cei al căror timbru vocal, de cele mai multe ori este cunoscut doar de la telefon, ale căror mesaje vin în sprijinul contractorilor, ale căror activități sunt reflectate în metodologii, recomandări de politici publice, pachete de informații și multe alte proiecte și inițiative menite să contribuie la un ecosistem de cercetare și inovare competitiv, alături de un sistem de învătământ superior conectat dinamicii internaționale.

decembrie 2022
La final de an privim retrospectiv și punctăm 22 activități marcante ale activității desfășurate la nivelul departamentelor UEFISCDI cu impact și pentru comunitatea academică și științifică din România.

noiembrie - decembrie 2022
Transdisciplinaritate în cercetarea de frontieră - campanie ”Provocări și soluții pentru o lume în schimbare
Complementaritatea și valoarea adăugată definesc cele 20 de Proiecte complexe de cercetare de frontieră, finanțate la nivelul Programului 4 “Cercetare fundamentală si de frontieră”, din cadrul PNCDI III. Pe parcursul a 3 săptămâni descoperim echipe de cercetare multi, inter și trans-disciplinare care au dezvoltat modele și teorii originale, în încercarea de a găsi răspunsuri la probleme de cercetare aflate la interfața dintre disciplinele deja consacrate.

martie 2022
#FemeiÎnȘtiință
O campanie dedicată femeilor din mediul academic și cercetare pentru care materializarea visului din copilărie, adolescență sau de pe băncile facultății, a fost sinonim cu perseverența, determinarea și crezul potrivit căruia cunoașterea este cheia ce deschide porțile universului. 

decembrie 2021
UEFISCDI în 2021
O trecere în revistă a celor 12 luni ale anului 2021 în care perseverența, determinarea, creativitatea și viziunea s-au dovedit a fi atributele necesare pentru a continua sau iniția proiecte cu impact atât pentru comunitatea academică, cât și pentru cea de cercetare. 

iunie-iulie 2021
Evenimente campanie ”Provocări și soluții pentru o lume în schimbare”
Campanie de prezentare a rezultatelor proiectelor de cercetare științifică finanțate în cadrul programelor Planului Național de Cercetare, Dezvoltare și Inovare - PNCDI III (2015-2020). O serie de evenimente ce oferă atât actorilor din ecosistemul de cercetare- dezvoltare – inovare, cât și publicului larg posibilitatea de a cunoaște proiecte al căror rezultat redefinesc cotidianul.


1-8 martie 2021
#FemeiInCercetare
UEFISCDI a dedicat prima săptămână din martie femeilor din #cercetare ce îmbină armonios curiozitatea, studiul, observația, comparația, experimentul pentru a descrie, explica, înțelege, elucida procese, fenomene, comportamente. 


7-30 decembrie 2020
#UEFISCDI20deani 
Prin profesionalism am generat încredere: oferim cele mai bune practici EU şi internaţionale în finanţarea proiectelor de #cercetare, #dezvoltare şi #inovare.
https://uefiscdi.gov.ro/campanii
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2749, O: 116]