Membership

UEFISCDI membră Science Europe (SE)
Science Europe este organizația care reprezintă organizațiile publice importante care finanțează cercetări inovatoare în Europa. Acesta reunește expertiza unora dintre cele mai mari și mai respectate organizații europene de cercetare pentru a depăși în comun frontierele modului în care cercetarea științifică este produsă și aduce beneficii societății.


UEFISCDI membră Word Futures Studies Federation (WFSF)

Scopul WFSF est acela de a stimula schimbul de idei, viziuni și planuri alternative în vederea construcției viitorului. UEFISCDI, în calitate de membru  WFSE, încurajează și promovează proiecte și activități care urmăresc studiul viitorului, o abordare modernă de responsabilizare a generațiilor viitoare.


UEFISCDI membră Active and Assisted Living Programme (AAL)

AAL reprezintă un Joint Program al Comisiei Europene la care România a aderat încă de la constituire. Acest program are ca scop susținerea îmbătrânirii active și creșterea calității vieţii persoanelor în vârstă prin utilizarea TIC. Fiecare țară europeană sprijină financiar și logistic numeroase grupuri de cercetare a căror misiune constă în identificarea provocărilor și oportunităților pe care îmbătrânirea le creează pentru cetățeni, sisteme sociale și de sănătate, pentru industrie și TIC.


UEFISCDI membră European Association of Research and Technology Organisations (EARTO).

EARTO este o asociație internațională non-profit, cu sediul la Bruxelles având ca misiune promovarea și apărarea intereselor RTO în Europa, consolidarea profilului și poziția actorilor cheie, furnizarea de servicii către membrii EARTO, furnizarea de informații și consultanță care să-i ajute să utilizeze la maxim oportunitățile de finanțare pentru programele de R&D și inovare.
https://uefiscdi.gov.ro/membership
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2721, O: 116]