Coronavirus sursa foto Markus Spiske Unsplash

COVID - 19 - Plan de continuitate a activității UEFISCDI

În această perioadă, UEFISCDI a luat toată măsurile astfel încât situația excepțională cauzată de COVID-19 să aibă un impact cât mai mic asupra activității noastre. Prioritatea noastră în acest moment o reprezintă binele colegilor și a colaboratorilor noștri.

Continuitatea activității este foarte importantă pentru noi. Și facem tot posibilul să rămânem la fel de prompți ca de fiecare dată. Echipele noastre pe proiecte își desfășoară activitatea după programul normal, dar mare parte lucrează de acasă. De aceea, nu putem exclude eventuale provocări tehnice care pot să afecteze timpul de răspuns. 

Monitorizăm cu atenție întreaga situație și în acest moment nu anticipăm întârzieri în desfășurarea activității noastre. 

Vă invităm să urmăriți în continuare website-ul nostru și canalele noastre de comunicare online: FacebookTwitterLinkedIN

Sursa foto: Markus Spiske / Unsplash
Știri asociate:
25 Sep 2020

Save the date: Pitch Day @Policy Accelerator Hub, online, 30 septembrie 2020

În data de 30 septembrie 2020, începând cu ora 15.30, va avea loc evenimentul online „Pitch Day @Policy Accelerator Hub”. 

22 Sep 2020

European Research and Innovation Days 2020

”European Research and Innovation Days” este evenimentul emblematic în domeniul cercetării și inovării organizat anual de Comisia Europenă, în cadrul acestuia se...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4867, O: 466]