Banner articol Noutati1

Follow-up conferință „Zece ani de politici publice bazate pe evidențe – angajabilitate, internaționalizare și echitate”.

Continuăm tradiția dezbaterilor privind angajabilitatea, internaționalizarea și echitatea în învățământul superior, pentru susținerea politicilor bazate pe evidențe.

Astfel, în perioada 21 – 22 noiembrie 2022, am organizat, în cadrul proiectului ”Calitate în învățământul superior: internaționalizare și baze de date pentru dezvoltarea învățământului românesc (POCU-INTL)”, conferința „Zece ani de politici publice bazate pe evidențe – angajabilitate, internaționalizare și echitate”.

Evenimentul ce a avut loc la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (Bulevardul Expoziției, nr. 30), a urmărit propune promovarea rezultatelor cercetărilor proiectului în rândul decidenților, al reprezentanților din universități și al diverselor structuri centrale și locale cu atribuții în elaborarea și implementarea politicilor publice, al studenților și altor persoane interesate.

Studiile și metodologiile prezentate în cadrul conferinței pot fi accesate aici

Pentru orice detalii suplimentare legate de acest eveniment, ne puteți contacta la adresa de e-mail: pocu-intl@uefiscdi.ro.
Mai multe detalii
Știri asociate:
23 Jan 2024

Peer learning activity: intra-relations between fundamental values

On the 23rd of January 2024, UEFISCDI together with the European Students’ Union (ESU) organized the ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2621, O: 133]