Stire 20 ianuarie 2023 FAIR Impact open calls

Open Calls FAIR-Impact

În ultimii ani, au fost dezvoltate o serie de instrumente, soluții și abordări menite să ajute părțile interesate să progreseze în aplicarea principiilor FAIR și în a contribui activ la ”European Open Science Cloud” – EOSC. De multe ori, în practică, procesul s-a dovedit a fi unul dificil în a stabili ce instrumente și/sau abordări ar putea fi potrivite pentru diverse tipuri de organizații sau cum ar trebui să se procedeze pentru a implementa instrumentul/abordarea.

În acest context, FAIR-Impact va oferi un set de acțiuni de sprijin clar definite pentru cei care doresc să înceapă (sau să continue) călătoria de adoptare a unui instrument și/sau soluție dintre opțiunile pe care FAIR-IMPACT le va oferi.

Pentru fiecare acțiune de sprijin, solicitanții câștigători vor primi:
• Un pachet de asistență dedicat și personalizat de la partenerii de proiect FAIR-IMPACT și furnizorii de resurse pentru a permite solicitanților să implementeze un anumit instrument sau abordare.
• Sprijin financiar de până la 10.000 EUR
• Oportunitatea de a-și împărtăși cunoștințele și experiența cu colegii în contextul acțiunilor și evenimentelor FAIR-IMPACT.
• Sprijin pentru promovarea muncii lor printr-o poveste de implementare FAIR-IMPACT.

Daca sunteți interesați să primiți mai multe informații despre apelurile care vor urma să fie lansate în cadrul proiectului FAIR-Impact vă puteți înregistra aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
08 May 2024

Al doilea apel deschis FAIR-IMPACT pentru Ruta 1 de sprijin

Cel de-al doilea apel FAIR-IMPACT Ruta 1 pentru sprijin de specialitate (nefinanciar) pentru depozite și furnizori de servicii de date a fost lansat în ...

30 Apr 2024

FAIR National Roadshow Austria

În data de 18 iunie 2024 va avea loc FAIR National Roadshow în Austria. Evenimentul va fi găzduit virtual de Universitatea de Tehnologie din Graz, Austria.In formații supl...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2262, O: 133]