Stire 20 ianuarie 2023 FAIR Impact open calls

Open Calls FAIR-Impact

În ultimii ani, au fost dezvoltate o serie de instrumente, soluții și abordări menite să ajute părțile interesate să progreseze în aplicarea principiilor FAIR și în a contribui activ la ”European Open Science Cloud” – EOSC. De multe ori, în practică, procesul s-a dovedit a fi unul dificil în a stabili ce instrumente și/sau abordări ar putea fi potrivite pentru diverse tipuri de organizații sau cum ar trebui să se procedeze pentru a implementa instrumentul/abordarea.

În acest context, FAIR-Impact va oferi un set de acțiuni de sprijin clar definite pentru cei care doresc să înceapă (sau să continue) călătoria de adoptare a unui instrument și/sau soluție dintre opțiunile pe care FAIR-IMPACT le va oferi.

Pentru fiecare acțiune de sprijin, solicitanții câștigători vor primi:
• Un pachet de asistență dedicat și personalizat de la partenerii de proiect FAIR-IMPACT și furnizorii de resurse pentru a permite solicitanților să implementeze un anumit instrument sau abordare.
• Sprijin financiar de până la 10.000 EUR
• Oportunitatea de a-și împărtăși cunoștințele și experiența cu colegii în contextul acțiunilor și evenimentelor FAIR-IMPACT.
• Sprijin pentru promovarea muncii lor printr-o poveste de implementare FAIR-IMPACT.

Daca sunteți interesați să primiți mai multe informații despre apelurile care vor urma să fie lansate în cadrul proiectului FAIR-Impact vă puteți înregistra aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
23 Mar 2023

Workshop FAIR-Impact

FAIR-IMPACT inițiază o serie de ateliere de lucru pentru a discuta aspecte legate de mape și crosswalks și despre modul în care acestea pot deveni partajabile și reutilizabile, adică FAI...

09 Mar 2023

Webinar: FAIR-IMPACT Open Call for Support

Pe 27 martie, la ora 12.00UTC/14.00CEST, FAIR-IMPACT va găzdui un webinar pentru a prezenta potențialilor solicitanți și altor părți interesate apelul deschis care s...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5249, O: 133]