Semnatura Electronica UEFISCDI

Prin semnătura electronică, UEFISCDI mai face un pas pentru a fi complet paperless

Contextul izolării impuse de pandemia provocată de SARS-CoV-2 dovedește eficiența instrumentelor digitale în continuarea activității. 

Mereu adaptată inovațiilor tehnologice, UEFISCDI folosește, deja, semnătura electronică în relațiile cu colaboratori săi și a încurajat folosirea acesteia pentru un plus de rapiditate și dinamică în desfășurarea activității.

Astăzi, ne bucurăm să aflăm că, prin Ordonanța de urgență nr. 38/2020, din 7 aprilie 2020, privind utilizarea înscrisurilor în formă electronică la nivelul autorităților și instituțiilor publice, publicată ieri în Monitorul Oficial, toate instituțiile publice vor primi și recunoaște documente semnate electronic.

Vă invităm să aflați mai multe informații despre semnătura electronică și pe www.comunicatii.gov.ro/semnatura-electronica/ iar în ceea ce privește lista de furnizori acreditați  de semnături electronice, aceasta poate fi consultată accesând Registru Furnizori.
Știri asociate:
25 May 2020

Rezultate Soluții 1 - Tehnici avansate și creșterea performanței în detecția precoce a virusului SARS-CoV-2

A fost finalizat procesul de evaluare al propunerilor de proiecte din Competiția Soluții 1 - Tehnici avansate și creșterea perform...

25 May 2020

Rezultate Soluții 1 - Evaluarea eficacității și siguranței utilizării unor protocoale de tratament inovative

A fost finalizat procesul de evaluare al propunerilor de proiecte din Competiția Solutii 1 - Evaluarea eficacității și siguranțe...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.504, O: 466]