Stire 19 Ianuarie 2023 RDA Plenary

Research Data Alliance - RDA P20

Înregistrarea este deschisă la cea de-a 20-a reuniune plenară a Research Data Alliance (RDA P20) planificată să fie o întâlnire față în față la Centrul de Conferințe Lindholmen din Göteborg, Suedia.

Research Data Alliance va sărbători cea de-a 10-a aniversare pe parcursul reuniunii plenare în perioada 21-23 martie 2023 în Suedia, revenind la locul unde a fost lansată RDA în martie 2013.

Găzduită de Universitatea de Tehnologie Chalmers, Universitatea din Göteborg și Serviciul Național de Date din Suedia (SND), o conferință hibridă de trei zile va reuni din nou cercetători, oameni de știință, factori de decizie politică și administratori de date din discipline din întreaga lume pentru a împărtăși idei noi și pentru a explora cele mai bune practici în utilizarea datelor.

Pentru a asigura o audiență în persoană cât mai diversă din punct de vedere geografic, alocarea biletelor va fi limitată în funcție de continentul participanților. Pentru persoanele interesate care nu vor putea participa fizic la eveniment, organizatorii asigură și accesul online. Nu vor fi impuse restricții privind numărul de participanți virtuali.

Formularul de înregistrare poate fi accesat aici.

Informații suplimentare despre eveniment pot fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
22 Sep 2023

Webinar - The Role of Artificial Intelligence in Building Responsible Open Science Infrastructures

Ca parte a celebrării celei de-a 10-a aniversări a RDA, în luna septembrie 2023 sunt programate o serie de eveni...

03 Aug 2023

International Data Week 2023

“International Science Council’s Committee on Data” – CODATA, “World Data System” - WDS și ”Research Data Alliance” - RDA vor organiza ”International Data Week 2023: ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2379, O: 133]