Stire 20 Noimbrie 2020 Cambridge Week

#Cambridge Data Week

Reutilizarea datelor este unul dintre elementele principiilor FAIR și a fost susținută mult timp ca un beneficiu central al partajării datelor, permițând accesul terțelor părți la o multitudine de cercetări și eficientizând finanțarea cercetării prin eliminarea necesității de a dubla munca. Astfel, specialiști în domeniu se vor reuni în cadrul #CambridgeDataWeek pentru a analiza starea actuală în ceea ce privește reutilizarea datelor, ce pot face cercetătorii pentru a crește potențialul de reutilizare a datelor lor și posibila dezvoltare viitoare a reutilizării datelor.

Parte a #CambridgeDataWeek evenimentul din 24 noiembrie, abordează prin prezentarea ”Does Humankind need Persuasion Bots?” o tema de actualitate: ar trebui datele de cercetare folosite pentru a alimenta algoritmi persuasivi? Răspunsul la această întrebare este relevant în drumul nostru de a construi o Știință Deschisă durabilă și de a spori colaborarea cu industriile.

Informații suplimentare despre eveniment, formularul de înregistrareprecum și agenda acestuia pot fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
26 Nov 2020

Workshop e-Infrastructures in support of addressing societal challenges

Workshopurile e-IRG atrag factorii de decizie și finanțatorii, furnizorii și cercetătorii de infrastructură electronică atât la nivel n...

19 Nov 2020

Open Research Europe: o nouă platformă de publicare lansată de Comisia Europeană

Comisia Europeană va lansa la începutul anului 2021 platforma ”

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4283, O: 466]