FAIRsFAIR Final Event Banner Nov2021

FAIRsFAIR Final Event

Seria de evenimente FAIRsFAIR demarată în 2019 se apropie de final! Echipa FAIRsFAIR vă invită să luați parte la Evenimentul Final FAIRsFAIR ce va avea loc miercuri, 26 ianuarie 2022, 14:00 - 17:00 CET.

În cadrul acestei sesiuni, reprezentanții FAIRsFAIR vor dezbate aspectele de bază ale implementării FAIR cu reprezentanți de seamă ai comunității de cercetare europene și internaționale. Cum se poate asigura sustenabilitatea practicilor FAIR? Cum implementează universitățile din Europa și asigură implementarea politicilor FAIR de către studenți, educatori și formatori? Cum se pot combina principiile FAIR cu păstrarea datelor pe termen lung? Și nu în ultimul rând: cum se asigură că principiile FAIR sunt cu adevărat transformate în practici comune care să fie implementate în mod continuu de către cercetători și sprijinite de agențiile de finanțare?

Agenda evenimentului, formularul de înregistrare și informații suplimentare pot fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
21 Dec 2021

Webinar ”FAIR Data Management Gaps and Solutions”

În 2021, proiectul EOSC-Pilon a desfășurat sondajul „National Initiatives”, care a oferit o imagine a stării inițiativelor naționale privind datele ș...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4789, O: 160]