Banner articol Noutati

Info Day Horizon Europe WIDERA

În data de 22 aprilie 2024 va avea loc Horizon Europe Info-day WIDERA eveniment dedicat prezentării oportunităților de finanțare pe care le oferă un nou apel ERA 2024.

Noul apel ERA 2024 include teme precum: valorificarea cunoașterii, debut în cariera de cercetare și rolul știnței în societate, oferind oportunități unui domeniu mai larg de stakeholderi care au toți un rol în construirea Spațiului European de Cercetare.

Programul evenimentului: aici

11:00-11:30(GMT+03:00)
Experimentation and exchange of good practices for value creation
Acțiune care sprijină translatarea cunoașterii științifice și a rezultatelor cercetării, disponibile, către soluții inovative, inclusiv prin mai multă experimentare, peer learning și testare de noi modele si de asemenea încercarea celor mai bune practici în diferite medii.

Grupuri țintă: academie/cercetare, industrie/IMM-uri, administrație publică/policy makers.

11:30-12:30(GMT+03:00)
Science comes to town
Acțiune care oferă oportunitatea pentru un grup de orașe să proiecteze și să implementeze în comun un program de activități vibrant și angajant cu durata de 1 an, care conectează comunitățile locale de C&I cu cetățenii și stakeholderii în jurul subiectului știință și rolului acesteia în societate.

Grupuri țintă: autorități ale orașelor în colaborare cu universitățile, organizații de cercetare, organizații ale societății civile

12:30-13:30(GMT+03:00)
Talent ecosystems for attractive early research careers – pilot
Acțiune care sprijină schimbarea organizațională și coordonarea măsurilor în organizațiile academice și non-academice pentru a crea un ecosistem de talente cu un fond mare de poziții de cercetare&inovare, care să ofere oportunități de cariere intersectoriale pentru talentele în cercetare&inovare.

Grupuri țintă: universități, organizații de cercetare și tehnologie și infrastructură, IMM-uri/industrie, entități guvernamentale și organizații internaționale, organizații ale societății civile.

Evenimentul va fi transmis live aici.
Știri asociate:
23 May 2024

Program de Internship @UEFISCDI

Masteranzii și doctoranzii din sistemul național de învățământ superior interesați de modul în care se desfășoară activitatea într-o organizație publică și doresc să...

29 Feb 2024

Innovation Labs: Apel pentru înscrierea într-un program de pre-accelerare de business a proiectelor de cercetare

Ai un proiect de cercetare finanțat de UEFISCDI sau din alte fonduri publice sau private și vrei ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.2559, O: 133]