Stire 21 iunie 2022 R Idays 3

Înregistrare deschisă - European Research and Innovation Days 2022

În data de 20 iunie 2022, Direcția Generală Cercetare și Inovare a Comisiei Europene a deschis înscrierile pentru cea de-a patra ediție a Zilelor Europene de Cercetare și Inovare (R&I Days), eveniment ce va avea loc virtual în 28 și 29 septembrie 2022.

Ediția din acest an oferă participanților oportunitatea de a discuta și de a modela noi soluții pentru a consolida rezistența Europei și autonomia strategică a acesteia. Programul include sesiuni despre noua Agendă europeană de inovare, Anul european al tineretului, bogăția creativității culturale europene, misiunile UE și multe alte subiecte.

Până la evenimentul din septembrie, știrile și actualizările vor fi distribuite în mod regulat pe rețelele sociale prin #RiDaysEU, precum și pe pagina web a evenimentului aici.


Formularul de înregistrare este disponibil aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
27 Jun 2022

Raportul tematic: Ensuring Good Practices and Impacts

Raportul tematic: Ensuring Good Practices and Impact elaborat în cadrul Policy Support Facility - Mutual Learning Exerc...

22 Jun 2022

Lansare Apel: Women TechEU

Comisia Europeană a lansat cel de-al doilea apel Women TechEU, care urmează unui prim pilot de succes desfășurat în 2021. În acest an, până la 130 de start-up-uri de deep-tech con...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.5963, O: 160]