Banner Intalniri EEA Grants 1

Întâlnire importanța comunicării științei în Proiectele Colaborative de Cercetare - EEA & Norway Grants

Pentru a împărtăși din experiența dobândită până în prezent și a schimba puncte de vedere cu privire la inițiativele și campaniile de comunicare din cadrul Proiectelor Colaborative de Cercetare finanțate în cadrul Programului Cercetare - Granturi SEE și Norvegiene a fost organizată, în data de 29 martie 2022, întâlnirea ”Importanța comunicării științei în proiectele de cercetare”.

Întâlnirea a fost adresată atât directorilor, cât și responsabililor comunicare ai proiectelor finanțate în cadrul celor 2 competițiilor organizate în anii 2018 și 2019.

Discuțiile au fost fi axate pe importanța acordată comunicării științei, de ce este bine să știm cum să comunicăm rezultatele muncii noastre către publicul general  și care sunt beneficiile pentru proiectele pe care le implementăm.

Întâlnirea face parte din seria evenimentelor organizate de Operatorul de Program Cercetare pentru beneficiarii acestor granturi în vederea acordării asistenței necesare implementării proiectelor în condiții optime pentru atingerea obiectivelor prevăzute.
Mai multe detalii
Știri asociate:
26 Feb 2021

Întâlniri de lucru

La nivelul Programului Cercetare finanțat în cadrul Mecanismelor Financiare SEE și ...

25 Jun 2020

Întâlnirea Comitetului de Program – iunie 2020

The Programme Committee (PC) Meeting took place online (zoom.us) on 18th of June 2019. The PC have made recommendation for funding for the projects under the NO Grants Call for proposals ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6626, O: 161]