Banner Intalniri EEA Grants 1

Întâlnire importanța comunicării științei în Proiectele Colaborative de Cercetare - EEA & Norway Grants

Pentru a împărtăși din experiența dobândită până în prezent și a schimba puncte de vedere cu privire la inițiativele și campaniile de comunicare din cadrul Proiectelor Colaborative de Cercetare finanțate în cadrul Programului Cercetare - Granturi SEE și Norvegiene a fost organizată, în data de 29 martie 2022, întâlnirea ”Importanța comunicării științei în proiectele de cercetare”.

Întâlnirea a fost adresată atât directorilor, cât și responsabililor comunicare ai proiectelor finanțate în cadrul celor 2 competițiilor organizate în anii 2018 și 2019.

Discuțiile au fost fi axate pe importanța acordată comunicării științei, de ce este bine să știm cum să comunicăm rezultatele muncii noastre către publicul general  și care sunt beneficiile pentru proiectele pe care le implementăm.

Întâlnirea face parte din seria evenimentelor organizate de Operatorul de Program Cercetare pentru beneficiarii acestor granturi în vederea acordării asistenței necesare implementării proiectelor în condiții optime pentru atingerea obiectivelor prevăzute.
Mai multe detalii
Știri asociate:
19 Dec 2022

Un proiect EEA Grants a primit premiul pentru cel mai bun proiect de cercetare al anului

Proiectul colaborativ de cercetare „Holistic cloud-based clinicAl decision support system...

01 Nov 2022

Evenimente și campanii proiecte Granturi SEE și Norvegiene

O serie de evenimente și campanii dedicate comunității științifice internaționale precum și activităților de implicare a cetățenilor în cerce...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.4692, O: 133]