Stire 17 mai 2022 extindere termen NI4OS Open Call

NI4OS-Europe Pan-European Open Call

A fost prelungit termenul limită pentru depunerea propunerilor în cadrul apelului deschis de poiecte NI4OS-Europe Pan-European!

Noul termen pentru depunerea propunerilor este miercuri, 25 mai 2022.

Informații suplimentare pot fi accesate aici.

În cadrul proiectului NI4OS-Europe a fost lansat pe 11 aprilie 2022 apelul deschis de poiecte NI4OS-Europe Pan-European care oferă cercetătorilor din țările membre și asociate ale Uniunii Europene posibilitatea de a accesa o gamă largă de servicii generice și tematice, precum și depozite digitale care au beneficiat de sprijinul acestui proiect pentru a fi integrate în EOSC.

NI4OS-Europe este un actor cheie care contribuie cu catalogul său de resurse la dezvoltarea EOSC, permițând astfel cercetătorilor să acceseze, să stocheze, să gestioneze, să analizeze, să partajeze și să reutilizeze datele de cercetare.

Catalogul NI4OS-Europe oferă resurse de calcul (HPC, Cloud), servicii de stocare și furnizare date, seturi de date, software, precum și servicii pentru aplicații specifice.
Lista serviciilor și resurselor poate fi consultată în catalogul NI4OS-Europe.

Detalii privind implementarea apelului ”NI4OS-Europe Pan-European Open Call”, a procesului și obiectivelor acestuia, precum și a serviciilor de integrare în EOSC oferite, pot fi găsite în raportul Open Call Specification.

Informații suplimentare pot fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
20 Jun 2022

Politica Națională pentru Știintă Deschisă - Cipru

Consiliul de Miniștri ai Republicii Cipru au aprobat în data de 27 mai 2022 noua “National Policy of the ...

14 Jun 2022

Open Science Summer School

Biblioteca Universității din Maribor organizează în perioada 12-17 septembrie 2022 ”University of Maribor Open Science Summer School”. Cursul ce se va desfășura timp de o săptÄ...

Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6113, O: 160]