Stire 18 ianuarie 2021 openaire learning platform

OpenAIRE Learning Platform

OpenAIRE anunță lansarea unei noi platforme de învățare: un punct central pentru răspândirea bunelor practici în cercetare.

Pentru a pune la dispoziția actorilor interesați cunoștințe de formare în știința deschisă, în managementul datelor de cercetare (RDM), principiile FAIR și alte subiecte care împreună consolidează coloana vertebrală pentru o bună cercetare, OpenAIRE va lansa în primul trimestru al acestui an un nou sistem de management al învățării (”learning management system” - LMS) bazat pe Moodle. Acest LMS va încorpora mai multe funcționalități care vor permite membrilor existenți ai OpenAIRE, precum și colaboratorilor să creeze și să desfășoare cursuri într-un mediu online.
Platforma va suporta moduri mixte de învățare și conținut, cu suport multilingvist și instrument de creație încorporat.

În acest context sunteți invitați să vă alăturați comunității create de OpenAIRE și să oferiți feedback-ul dvs. Această platformă este pentru comunitate și se va baza pe comunitate pentru a-și realiza întregul potențial!

Informații suplimentare pot fi accesate aici.
Mai multe detalii
Știri asociate:
09 May 2022

Open Science Train the Trainer Bootcamp

OpenAIRE organizează online în perioada 6-10 iunie 2022, Bootcamp-ul ”open Science Train the Trainer” care va avea ca focus comunicarea academică în secolul XXI. Scop...

23 Mar 2022
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 0.6127, O: 160]